Какво представлява този твърд израстък на дланта ми, може би

...
Какво представлява този твърд израстък на дланта ми, може би
Коментари Харесай

Лесни домашни средства за премахване на брадавици

Какво съставлява този корав тумор на дланта ми, може би се чудите, гледайки вашите брадавици. Брадавицата е тумор, който се вижда по кожата на ръцете, краката, лицето, гениталиите и коленете. Причинява се от вирус, човешки папиломен вирус (HPV), и е инфектиран. Брадавиците са дребни, неравни купчини по кожата.1 В множеството случаи признаците не са налице, само че в няколко редки случая може да има болежка в региона, където е налице брадавицата. В повече от половината от случаите брадавиците изчезват сами, оставяйки единствено дребен белег. В взаимозависимост от региона на тяхното наличие и вътрешното им разположение на клетките, те се класифицират в разнообразни типове.

Не е отлично допълнение към вашия външен тип, има куп домашни средства, които са били употребявани сполучливо от хората за унищожаване на брадавици. Някои от тях са изброени по-долу. Тези разказани анекдоти имат малко или никакви научни доказателства, само че се счита, че са ефикасни, когато се употребяват от хора, тъй че бъдете деликатни, когато ги употребявате, не прекалявайте, в случай че не работят, както се чака!

 Лесни домашни средства за унищожаване на брадавици

Ако желаете да подобрите качеството си на живот присъединете се тук: „

Тук може да си извършите абонамент за здраве:

Телефон за връзка:

Лесни домашни средства за унищожаване на брадавици

1. Ябълков оцет:

 брадавици Лесни домашни средства за унищожаване на брадавици

Установено е, че е потребен за унищожаване на брадавици. Винаги би трябвало да се разрежда преди приложимост, защото е извънредно кисел по природа. Можете да го употребявате, като смесите малко вода и ябълков оцет. Тази примес може да се нанесе върху брадавицата благодарение на памучен тампон и да се покрие региона с превръзка за няколко часа, позволявайки брадавицата да омекне.

2. Алое вера:

 брадавици Лесни домашни средства за унищожаване на брадавици

Листата от могат да се употребяват, като се разрежат и се изгребва гела от тях. След това можете да нанесете гела върху брадавицата. Някои хора са намерили това домашно лекарство за много потребно. Алое вера е положително за кожата и се употребява за лекуване на разнообразни кожни болести, от изгаряния до порязвания и натъртвания. Поради това се употребява и при лекуване на брадавици.

3. Бананова кора:

Банановата кора се употребява от хората за унищожаване на брадавици от доста години. Можете да го употребявате, като вземете парче от банановата кора, залепите брадавицата и я оставите да престои през нощта, до момента в който спите. Уверете се, че вътрешната страна на кората допира кожата. Ежедневното му потребление може да е потребно, макар че няма действителни научни доказателства, няма нищо неприятно да опитате и него!

4. Портокалова кора:

 брадавици Лесни домашни средства за унищожаване на брадавици

Още една плодова кора, която да опитате. Портокаловата кора се нанася, като се втрива всекидневно в брадавицата. Изглежда, че брадавицата трансформира цвета си, потъмнява и пада, когато това се прави всекидневно. Това може да отнеме известно време, към две до три седмици, с цел да падне брадавицата. Няма научни доказателства и за това лекарство, само че кой знае, може би киселинната природа на портокала може да ви помогне да се отървете от брадавицата!

5. Прозрачен лак за нокти:

Нанасянето на транспарантен лак за нокти върху брадавицата се пробва да я задуши. Въпреки че няма доказателства за неговата успеваемост, лакът за нокти образува пласт върху брадавицата и предотвратява разпространяването на вируса от брадавицата на други места. Може да се ползва няколко пъти на ден. Можете да изпробвате това лекарство и да видите дали работи за вас.

6. Тиксо:

 брадавици Лесни домашни средства за унищожаване на брадавици фотография: pinterest

Това е едно от известните домашни средства за лекуване на брадавици. Можете да изрежете малко парче тиксо и да го залепите върху брадавицата. Това се оставя за три до шест дни и може да се отстрани по-късно. След премахване на тиксото, брадавицата би трябвало да се накисне във вода и да се изтърка с пемза или шмиргел. Следващите няколко часа не би трябвало да се покрива, би трябвало да се остави на мира. ЗАБЕЛЕЖКА: Този способ би трябвало да се употребява деликатно, в случай че кожата ви е сензитивна.

7. Пчелен прополис:

Пчелният прополис, лепкава субстанция, създадена от пчелите, съдържа естествени артикули като пчелен восък, растителни екстракти и други Това може да бъде в действителност дейно за унищожаване на брадавици. Обикновено се предлага на пазара и може да се приложи върху брадавицата, последвано от превързване.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР