Какво правят част от футболистите, за които европейското първенство приключи

...
Какво правят част от футболистите, за които европейското първенство приключи
Коментари Харесай

Модрич и Ковачич зад пианото. Звездите на Хърватия пеят след европейското

Какво вършат част от футболистите, за които европейското състезание завърши по-рано? Хърватите Лука Модрич и Матео Ковачич да вземем за пример... пеят.

Двамата към момента не са се върнали при клубните си тимове (съответно " Реал " Мадрид и " Челси " ) и имат време за отмора, откакто " ватрените " отпаднаха от битката за купата на Стария континент на осминафинал.

Те избират да отмарят не на екзотични дестинации, а в родината си, на брега на Адриатическо море. В Задар двамата посетиха популярния ресторант на Ерик Павин, в който са гостували и други звезди на спорта, като Михаел Шумахер и Новак Джокович.



Собственикът не изневери на атрактивния си жанр и предложения футболистите зад пианото, а там... настроението си сподели думата. Модрич, Ковачич и Павин запяха песента " Нека целият този свят " от мюзикъла от 70-те години на ХХ век " Ялта, Ялта ", игран в някогашната югославска република.

Модрич даже се включи с няколко тона на пианото.

Въпреки, че е част от мюзикъл, който споделя за срещата на Уинстън Чърчил, Франклин Рузвелт и Йосиф Сталин след Втората международна война, посланието на песента не е политическо. В нея се пее за страна, която я чака ярко бъдеще.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР