Какво прави такъв човек в ръководството на МВР и с

...
Какво прави такъв човек в ръководството на МВР и с
Коментари Харесай

Явор Дачков помля Живко Коцев: Какво прави такъв човек в ръководството на МВР и с какви очи иска да се връща там

Какво прави подобен човек в управлението на Министерство на вътрешните работи и с какви очи желае да се връща там е риторичен въпрос. Самият Коцев се държа като жертва на домашно принуждение, а не като мъж на такава сериозна и силова позиция. Така захапва журналистът Явор Дачков отдръпналият през днешния ден оставката си основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

SafeNews разгласява поста му във Facebook без редакторска интервенция:

Безумна конференция на премиера в оставка Николай Денков и подалият оставка основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев. От нея стана ясно, че Коцев отдръпва оставката си, тъй като бил натискан да я подаде, само че не сподели от кого. По-същественото е, че Коцев призна, че през вчерашния ден е бил рапитван, осъществен е обиск и е обект на процесуално-следствени дейности. Това значи, че Живко Коцев е или обвинен или предпазен очевидец, само че при всички случаи е намесен в предмет на следствието за контрабанда против управлението на Агенция „ Митници “.

Какво прави подобен човек в управлението на Министерство на вътрешните работи и с какви очи желае да се връща там е риторичен въпрос.

Самият Коцев се държа като жертва на домашно принуждение, а не като мъж на такава сериозна и силова позиция. Той се оплакваше от самото начало и даже се върна 30 години обратно, с цел да каже, че са го насилвали. Хвана ме позор до момента в който го слушах. Но по-срамно бе държанието на Денков. Слушайте!
Премиерът Денков разгласи, че през вчерашния ден е пуснал писмо до шефа на ДАНС, с цел да го пита къде е основния секретар Живко Коцев, който беше липсващ в продължение на целия ден, а през днешния ден даде конференция до Денков. Премиерът не знае къде е личният му основен секретар и пуска писмо до шефа на ДАНС да го търси, до момента в който основният секретар е разпитван от проверяващите по огромна корупционна разработка против митниците.

Това е цирк, а тези са клоуни в него.

Самият Коцев призна категорично, че е обект на процесуално-следствени дейности и публицистите трябваше да подчертават точно върху това. Денков сподели и още доста нелепости, само че най-поразително беше излъчването на двамата и на цялото им показване – жалка, маргинална картина на хора от които нищо не зависи, които изобщо не са уверени в това, което приказват, а играят политически цирк по насила. Жалкари, които официално се водят за министър председател и основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Нелепо е обяснението на Коцев, че е подал оставка под напън през вчерашния ден, а през днешния ден е размислил и си я отдръпва. Мисля, че бавноразвиващите реотани от Политическа партия са загряли, че е по-добре да те уволнят, в сравнение с да си отидеш самичък и са решили да поправят тази неточност, подлагайки Коцев на днешното оскърбление.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Малко по-късно Дачков продължи тематиката с различен пост:

Става все по-хубаво. Лидерът на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков и министър председателят на „ Промяната “ Николай Денков споделят „ Браво! “ и застават твърдо в поддръжка на основен секретар на Министерство на вътрешните работи, компрометиран със специфични разследващи средства в присъединяване в незаконна контрабандна скица, който самичък е дал цялостни показания пред проверяващите в наличието на своя юрист за активността си и самичък е изискал да стане предпазен очевидец, с цел да избегне ареста. „ Промяната “ застава твърдо зад това!

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев отдръпна подадената през вчерашния ден оставка, напомня SafeNews.

По думите му тя е била подадена под напън. Според него към този момент не става въпрос единствено за него като експерт или персона, а става въпрос за цялата страна и жителите.

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР