Какво прави Европейският съюз, за да гарантира своята сигурност и

...
Какво прави Европейският съюз, за да гарантира своята сигурност и
Коментари Харесай

Необходимост от рестарт – четете новия брой на списание ,,Мениджър“

Какво прави Европейският съюз, с цел да подсигурява своята сигурност и икономическа самостоятелност в бурната геополитическа конюнктура? Кой има преднина в битката за чиповете, която може да реши бъдещето? Експерти дават отговор на тези въпроси на страниците на мартенския брой на списание,,Мениджър “.

Защо Европа е в неволя ще разберете от изявлението на известния публицист и публицист Жозе Родригеш душ Сантуш, който ще е и специфичен посетител на визионерската церемония вечер „ Хоризонти “, проведена от списание,,Мениджър “.

България от своя страна е изправена пред сложната задача да възвърне доверието в институциите, което след последните събития беше тотално унищожено. За вероятните пътища назад към устоите на демокрацията беседват в рубриката ни Conversation писателката Теодора Димова и експертът по интернационално наказателно право Мартин Петров.

Как ще приключи пируетът на централните банкери към инфлацията и какъв е отговорът на пазарите? Как софтуерният бранш излиза от ерата на евтините пари и по какъв начин се оправя тази промишленост в България? Представяме разбори на основни специалисти в сферата.

Австралийският футурист Стив Тайе споделя пред списание,,Мениджър “ по какъв начин ще се ръководят фирмите в бъдеще и по какъв начин да използваме методите на сценарийно обмисляне.

За пазара на какао и захарни произведения, за мениджърските уроци и за честната самокритика ни споделя Петър Стоилов, изпълнителен шеф на „ Нестле България “.

От новия брой на списание,,Мениджър “ ще научите още какво отличава огромните рекламни организации и какво прави Хаяо Миядзаки създател от международна големина.

Търсете бр. 3/2024г. на списание „ Мениджър ” в:
разпространителската мрежаmanager.bg/списаниеплатформата за цифрово четене zinzin.bg.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР