Какво обединява косплей, манга, аниме, гейминг и комикс културата? Почитателите

...
Какво обединява косплей, манга, аниме, гейминг и комикс културата? Почитателите
Коментари Харесай

Пощенска банка и Visa изградиха специален интерактивен кът на фестивала Aniventure Comic Con 2023

Какво сплотява косплей, манга, аниме, гейминг и комикс културата? Почитателите на всички тези стилове имаха опция да им се насладят по време на най-мащабния фестивал за поп просвета у нас, който се организира на 8 и 9 юли в Интер Експо Център в град София. Най-цветното събитие събра повече от 20 000 души и известни звезди от България света, с цел да споделят доста страсти в голям брой забавни панели, демонстрации, прожекции и лекции.

В рамките на организационната стратегия на фестивала Пощенска банка дружно с Visa построиха специфичен интерактивен ъгъл, в който приветстваха участниците и провокираха тяхната креативност с разнородни занимания, изненади и награди. 



Модерен ъгъл за творчество и доста игри

За да насърчат и да разрешат на посетителите да покажат своя капацитет и спортен дух, двете компании предложиха на участниците занимателна стратегия с голям брой интензивности на терен. Кулминационният миг по време на ревюто на щанда на Пощенска банка и Visa беше проведената лотария с огромната премия PlayStation 5, която притегли интереса на посетителите и над 500 души се записаха за присъединяване в нея. Всеки един от терените в обособеното пространство беше въодушевен от специфичната Младежка стратегия „ Project YOUth “ на Пощенска банка, а дизайнът на всяка една апаратура в модерния ъгъл бе изрисуван благодарение на преподаватели от Националната художествена академия. 



Всяко предизвикателство си коства

„ Децата ще се оправят на всички места “ – това е посланието, от което е въодушевена специфичната на Пощенска банка и с което кореспондира концепцията в основаването на интерактивния щанд по време на Aniventure Comic Con 2023. Освен томболата за продобиване на PlayStation 5, на място бе ситуиран и трогателен ъгъл с привличащи вниманието off-road колички и сложни за прекосяване терени, чиято концепция е още един път да потвърди символиката на посланието. Изпълнени с голям брой трудности, всички те водят до един и същи резултат - победа. Защото децата и младежите разполагат с несравним дух и чувство, които могат да отключат капацитета им на спечелили.

Финансови суперсили за модерни младежи

Пощенска банка сътвори специфичната Младежка стратегия „ Project YOUth “ с концепцията да въодушеви най-малките и да им даде съгласуван с техните потребности и възраст банков артикул, с който да открият галактика от нови финансови благоприятни условия. Програмата е разпределена в три възрастови групи – от 7 до 14 години, от 14 до 18 години и от 18 до 26 години. „ Project YOUth “ дава забавни финансови оферти за дебитни карти за деца и младежи, с използването на които те получават нови и потребни привички, научават повече за ролята на парите и образуват от дребни своята финансова просвета. Едновременно с това им обезпечава улеснение при осъществяване на ежедневните им разплащания, като са планувани и подобаващи самостоятелни предели, съобразени с възрастта им.



Изключителен интерес за необятни благоприятни условия

Отговорността още от детска възраст сами да умеем да разпределяме джобните си пари, да следим и управляваме своите разноски, както и непрестанно да развиваме познанията си по финансови тематики е от основно значение. Все повече родители и младежи осъзнават този развой, което се удостоверява и от данните на Пощенска банка. В най-голямата възрастова група – от 18 до 26 години, финансовата институция регистрира извънредно висока интензивност и отбелязва растеж от 27% при откритите юношески стратегии за месец юни по отношение на предходния месец май. 



Вкус за разнообразни ценители

Най-малките клиенти на банката имат опция да избират сами и дизайна на своята дебитна карта от особено основаните шест оферти, с който самоуверено да показват себе си във финансовия свят на възрастните и да изразят своята характерност. Цветни и отличителни, впечатляващи и разнообразни са концепциите на визуализацията на картите, с които интензивно ще стартират да опознават заобикалящия ги свят на огромните. Защото потреблението на дебитни карти възпитава уместно ползване, отговорно държание и рационално ръководство на персоналните финанси, и то от най-ранна възраст. С присъединяване си в най-мащабния фестивал за поп просвета у нас Aniventure Comic Con 2023 и с помощта на разнообразието от действия и игри на място, които Пощенска банка и Visa осигуриха на място, е регистриран близо 70% растеж на новозаявените юношески дебитни карти.

Информация по отношение на всички условия по Младежката стратегия „ Project YOUth “ на Пощенска банка и вариантите, които тя предлага, може да бъде открита във всеки офис от необятната клонова мрежа на институцията в страната, както и онлайн на. 



(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР