Какво можете да вземете: сапун Ако има нещо, което повечето

...
Какво можете да вземете: сапун Ако има нещо, което повечето
Коментари Харесай

Неща, които МОЖЕТЕ да вземете от хотелската си стая и които НЕ можете

Какво можете да вземете: сапун

Ако има нещо, което множеството хотели надеждно имат в стаите си, това е сапунът. Често хотелите получават контрактувани цени за продукти от друга марка, която може да е влиятелна. Това служи като реклама за тях и привилегия за вас.

Защо да не употребявате тоалетната хартия в хотела, в случай че е прегънат върхът ѝ на триъгълник?

Какво можете да вземете: Шампоан или еликсир
Защо в никакъв случай да не употребявате хотелските сешоари
Ще е належащо повече от междинната бутилка дезинфектант за ръце, с цел да останете здрави, до момента в който пътувате. Да – вашата хотелска ст...
Прочети повече
Подобно на мини сапуните, които се съхраняват в банята, шампоанът и балсамът за пътешестване също са подобаващи за взимане от хотелската стая.

Какво можете да вземете: Всичко „ подаръчно “

Безплатните продукти могат да включват неща като чанти за химическо почистване, кафе, сметана, пакетчета със захар и чай.

Какво можете да вземете: Хартия и писалки

Тези хартиени продукти нормално имат и името на марката на хотела и служат като маркетингов инструмент. Чувствайте се свободни да ги вземете със себе си!
Защо да не употребявате тоалетната хартия в хотела, в случай че е прегънат върхът ѝ на триъгълник?
Забелязвали ли сте фигурите от кърпи върху леглата в хотелите и сгънатият под формата на триъгълник завършек на тоалетната хартия? Това е н...
Прочети повече
Защо в никакъв случай да не употребявате хотелските сешоари

Какво НЕ можете да вземете: чаршафи и кърпи

Чаршафи, кърпи и друго спално долни дрехи несъмнено са нещо, което не би трябвало да вземете от хотелските стаи. Вземането на скъпи неща от първа нужда, като чаршафи, затруднява личния състав на хотела да прави работата си. Според Telegraph обаче 68 % от хората в едно изследване са признали, че крадат спално долни дрехи и кърпи от хотелските стаи. Внимавайте, че някои хотели могат да наблюдават откраднати кърпи с помощта на електронни етикети.

Какво НЕ можете да вземете: Халати

Тези плюшени халати са едни от най-често срещаните предмети, които хората считат, че могат да вземат от хотелските стаи, само че не могат. Чехлите, въпреки това, няма да се употребяват още веднъж и нормално са подобаващи за взимане.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР