Какво може да ти струва приятелството? Преместване в друга държава?

...
Какво може да ти струва приятелството? Преместване в друга държава?
Коментари Харесай

5 навика, които ГАРАНТИРАНО ще съсипят приятелства

Какво може да ти коства другарството? Преместване в друга страна? Промяна в метода на живот? Сериозни разлики в мненията?

Съвсем не: с цел да загубите обичан човек, постоянно е задоволително просто да се държите, както е разказано по-долу.
Бъди най-хубавата в утешаването
Да кажем, че се случи по този начин, най-хубавата ти другарка да завърши дългогодишната си връзка (и по-лошото - тя е изоставена). Тогава е мно...
Прочети повече
1. Сравняване с другите

Нека бъдем почтени: никой от нас не е удовлетворен, когато ни съпоставят с другите, изключително в случай че сравнението не е в наша изгода. Ако постоянно разказвате на другар за някои от приятелите си или хвалите другари на другари, рано или късно той може да реши, че не го оценявате, че това, което прави за вас, не е задоволително, а самият той не е задоволително добър.

Така че не бързайте да разказвате на остарял другар какъв брой стилно се облича сегашната ви другарка или какъв брой ви е забавно с новите познати. Опитайте се да оцените това, което имате, че можете да разчитате когато имате потребност. Уважавайте това, което прави вашият другар за вас.

2. Напомняне за минали неточности

Болезнено е да си спомняш личните си неуспехи, само че знаеш ли кое е още по-разочароващо? Когато някой различен ти припомня за тях, изключително в случай че този „ някой “ е човек, който считаме за другар.
Как да разпознаеш токсичните другари
Токсичните другари не са толкоз лесни за различаване, тъй като, в случай че желаят, могат ловко да прикрият същинските си усеща и претекстове за...
Прочети повече
Затова не би трябвало да напомняте на обичания човек за злополуката, в която е попаднал всякога, когато ти предлага да те вози. Разбира се, в случай че не се чувствате в сигурност, когато той кара, не е нужно да се съгласявате, само че постоянно можете да намерите друго безапелационно опрощение, с цел да избегнете пътуването дружно.

3. Неуважение към позиция, друга от вашата

Различията в полезностите, религиозните и идеологически възгледи, политическите възгледи и вярвания не са причина да убеждавате другар или да го разубеждавате за неговата позиция.

Дори и да не сме съгласни с мнението на някой различен, си коства да го почитаме.

4. Търсене на дефекти
7 неточности, които унищожават живота ви
Каква е повода за нашите провали и неуспехи? Ето най-обидните неточности в живота, които ни лишават от насладата от живота и за които п...
Прочети повече
Всички ние си имаме своите дефекти: вашият другар може да ви е схванал неправилно, или да подчертае думите погрешно, или да не ви е чул, само че в случай че не ви помоли да го поправите, не го правете. И несъмнено, не го обвинявайте всякога, когато нещо се обърка.

5. Предателство

Когато ни е мъчно, разчитаме на другар, който ще ни се притече на помощ, ще бъде там, няма да ни съобщи и няма да премине на страната на „ врага “. А нашите другари от своя страна чакат същото от нас: да не ги оставяме в неволя, да не обръщаме тил, да не ги оставяме сами, когато сме им най-нужни. С една такава постъпка можем да зачеркнем едно дълго другарство.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР