Какво мислят другите за мен? Въпрос, чийто отговор може би

...
Какво мислят другите за мен? Въпрос, чийто отговор може би
Коментари Харесай

Тестът на Роршах: открий какво мислят другите за теб чрез тайните на подсъзнанието

Какво мислят другите за мен? Въпрос, чийто отговор може би в никакъв случай няма да узнаем, а може би даже не желаеме да узнаем. Въпреки това той от време на време ни тормози и вълнува. Психологията ни е дала принадлежности да получим отговор на този въпрос посредством потапяне в дълбините на подсъзнанието ни.

Ако не ви е боязън да разберете какво е мнението на останалите за вас и вярвате в силата на логиката на психиката, предлагаме ви да направите  пробата на Роршах . Резултатът в действителност ще ви изненада.

Този тест е създаден преди съвсем 100 години. Психодиагностикът Херман Роршах организира този тест за личността през 20-те години на предишния век, само че той не е изгубил своята новост и до през днешния ден.

Това е психически тест, който прави оценка главните качества на характера на индивида. Такива проби ни оказват помощ да идентифицираме прочувствените и поведенчески аспекти, които са по-изразени при всеки човек.

С помощта на днешния психически тест ще можете да разберете по какъв начин ви възприемат другите, какво мислят за вас. Достатъчно е да погледнете снимката по-долу и да отговорите какво сте видели в първия миг.  Погледнете изображението единствено за няколко секунди, с цел да получите най-точния резултат от теста. Недейте да се вглеждате и да търсите спомагателни елементи - това може да извършите по-късно. Честността е значима в личностния тест.

 е Getty

Подобни проби, несъмнено, не са 100% точни, само че несъмнено са потребни и забавни. Това е самобитен асистент в процеса на самоанализ и самоосъзнаване. Информацията, получена от теста, ще ви помогне да разберете себе си по-добре.

Е, какво видяхте първо на фотографията? Значението на видяното ще откриете в галерията ни: 
 Тестът на Роршах: открий какво мислят другите за теб (РЕЗУЛТАТИ)  Тестът на Роршах: открий какво мислят другите за теб (РЕЗУЛТАТИ)  Тестът на Роршах: открий какво мислят другите за теб (РЕЗУЛТАТИ)  Тестът на Роршах: открий какво мислят другите за теб (РЕЗУЛТАТИ)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР