Какво ли не се случва около Брад Пит - докато

...
Какво ли не се случва около Брад Пит - докато
Коментари Харесай

Коя е новата жена в живота на Брад Пит

Какво ли не се случва към Брад Пит - до момента в който чакаме да го гледаме в Babylon на Деймиън Чазел през януари, той откри галерия със свои статуи във Финландия и се забавлява на пистите на " Формула 1 " в Съединени американски щати.

Брад Пит и Марго Роби се впускат в неспирни купони

Трейлър на " Вавилон "

Очевидно и в любовния му живот не му е скучно. Доскоро името му се спрягаше с това на Емили Ратайковски, само че моделът към този момент излиза с Пийт Дейвидсън. А Брад май е намерил нова обич в лицето на Инес де Рамон.

Двамата бяха видяни да се държат за ръце и да се прегръщат по време на концерт на Боно в Лос Анджелис през уикенда. Те бяха в компанията на Синди Крауфорд и брачна половинка й Ранди Гербер, а фотоси от събитието бяха оповестени в.
 Инес с към този момент някогашния си брачен партньор Пол Уесли

Инес с към този момент някогашния си брачен партньор Пол Уесли

29-годишната Инес де Рамон е някогашната брачна половинка на артиста Пол Уесли - сътрудник на Нина Добрев от " Дневниците на вампира ". Семейството се разведе през септември. Инес от години работи за разнообразни марки първокласна бижутерия, като сега е ангажирана с Anita Ko.

58-годишният Пит пък беше женен два пъти. Едва ли има смисъл да припомняме по кое време и за кого, само че въпреки всичко: от 2000 година до 2005 година той е брачен партньор на Дженифър Анистън, а от 2014 година до 2019 година е женен за Анжелина Джоли, с която имат шест деца.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР