Какво кара един мъж да ви смята за страхотен партньор

...
Какво кара един мъж да ви смята за страхотен партньор
Коментари Харесай

Какво прави една жена страхотна в леглото

Какво кара един мъж да ви счита за страховит сътрудник в леглото?

Вероятно доста от нас са си задавали този въпрос най-малко един път. За благополучие, обратно на нашите упования, мъжете обичат да приказват за секс толкоз, колкото и ние. Как те биха дали отговор на това запитване, което мъчи женската половина от човечеството? Оказва се, че в случай че партньорката им има тези шест качества, тя е същинско богатство, що се отнася до интимните милувки.

И не, дами, никой не се интересува по какъв начин изглеждате, до момента в който вършиме секс. (С други думи – забравете за целулита!)

Не го осъждате

Независимо дали става дума за фантазиите на колегата ви, или личните ви стремежи, значимо е да бъдете подготвена на опити. Но в случай че сте решили да си споделяте неща, които са в действителност само в областта на въображението, бъдете готови за това, което ще чуете. В последна сметка е ясно, че няма да ви се наложи наложително да го вършиме. Споделянето с колегата е потребно, защото всеки от двамата открива нови неща, които го притеглят.

Иновативна сте

Фантазиите в действителност са хубаво нещо! Така че идващият път, когато несъзнателно се загледате в фотоси на Хенри Кавил във Фейсбук, не бързайте да затваряте прозореца. Позволете си да забелязвате нещата, които ви се костват секси, защото има директна връзка сред активността на мозъка и нашето либидо.

Какво е секс на муден огън и за кого е потребен

Неговите полови нужни са значими за вас

Тук не става дума постоянно да поставяте на фундамент потребностите на половинката, защото и вашите оргазми са значими. Но за мъжа до вас ще бъде пъклен възбуждащо, в случай че понякога се фокусирате върху това да му доставяте наслаждение. Съгласявайте се на пози, които той обича или пък се пъхнете под завивките заран, когато нормално той е в въодушевление за секс. Дръжте се с него по този начин, както желаете той да се държи с вас и половият ви живот ще се усъвършенства доста.

Бихте пробвала (почти) всичко, най-малко един път

Петте степени, през които минава същинската обич

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР