Какво искат жените в леглото, за да бъдат доволни в

...
Какво искат жените в леглото, за да бъдат доволни в
Коментари Харесай

Разкриха какво искат жените в леглото

Какво желаят дамите в леглото, с цел да бъдат удовлетворени в дълготраен проект? Отговорът е елементарен - романтика , написа в. " Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от изследване, направено измежду 2000 британци.

Какво кара дамите да вършат секс?

Вижте и какво най-вече желаят мъжете в леглото

След като предходно проучване откри, че над 80 % от сътрудниците са удовлетворени от половия си живот през първите шест месеца от връзката, само че след този интервал 27 % от дамите стартират да губят интерес, създателите на актуалното изследване са решили да ревизират какво желаят дамите, с цел да бъдат трайно щастливи в леглото .

Проучване разкрива секрети от спалнята на обвързаните хора

Новото допитване е открило, че представителките на нежния пол държат по време на секс сътрудникът им да бъде сантиментален и да показва обвързаност - да ги гушка , да ги целува и да им нашепва нежни слова .

5 неща в секса, по които дамите са луди

Проучването в реалност разкрива, че освен за дамите, само че и за мъжете сантименталното държание е по-стимулиращо за секса , в сравнение с порното, мръсните думички или положението на възбуденост.

Резултатите от настрана предходно проучване демонстрират, че за дамите гушкането след сексуален акт е толкоз значимо, колкото и любовната игра преди него. Причината е, че при сходна непосредственост се отделя хормонът на любовта окситоцин, който укрепва цялостното чувство за удовлетворение. 

Още за секса и романтиката:

Най-опасните пози в секса


Разкриха кой е най-романтичният жест за дамите

11 значими аргументи да се целуваме повече

Романтика и сладки приказки за първокласен секс

Най-романтичните звездни двойки на аления килим на Met Gala (СНИМКИ)

От какво зависи качеството на секса?

Ново изобретение: Кога дамите желаят най-вече секс По тематиката Колко минути продължава положителният секс?Какво ще стане с човечеството, в случай че изчезне половото увлечение?Лицето издава секрети за половия живот
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР