Какво хапвате на Никулден? Дайте ни рецептата си, а ние

...
Какво хапвате на Никулден? Дайте ни рецептата си, а ние
Коментари Харесай

Вижте как вашата никулденска рецепта може да ви осигури шарана за празника!

Какво хапвате на Никулден? Дайте ни рецептата си, а ние ще ви осигурим за празника 6 кг шаран!

Първите предписания в акцията ни "Шаран на тепсия " са факт. Авторите им към този момент се борят за лайкове във фейсбук страницата ни I <3 Burgas, които да ги приближат до страхотните награди.

А премиите с какво са страхотни ли? Вие преценете! Изпратете ни празничната си рецепта със фотография на ястието, и с изключение на 6 кг прясно шаранче , може да спечелите: един от три ваучера за пътешестване до остров Света Анастасия с нощувка , обезпечени от община Бургас; един от два дневни СПА ваучера /ползване на термална СПА зона - басейн, джакузи, сауна, арома сауна, парна баня, солена вана, релакс зона/ с уелнес масаж и душ Виши обезпечени от Primoretz Grand Hotel and Spa или супер тематична винена премия от Енотека Wine and Friends!

Ако желаете да притежавате някоя от изброените глезотийки или просто да докажете какъв брой добър готвач сте, участвайте в "Шаран на тепсия " . Изпращайте ни до 6 декември никулденски предписания със фотоси на ястието (може и илюстративни), на e-mail: [email protected] или като известие в една от двете ни фейсбук страници - I <3 Burgas или Burgas24. Получените фотоси публикуваме в албума "Шаран на тепсия " в I <3 Burgas, където вашето ядене би трябвало да завоюва допустимо максимален брой лайкове.

Вкусотиите, изпратени ни досега, са шарани в разнообразни разновидности, само че ние одобряваме всевъзможни никулденски предписания. Бихме се радвали и на предписания на рибени чорбички, зарганче на скара, паламудче и всичко, обвързвано с празника.

Следете нашата акция "Шаран на тепсия " , забавлявайте се и обновете книгата с рецептите си!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР