Какво е щастието? Това е въпрос, на който от векове

...
Какво е щастието? Това е въпрос, на който от векове
Коментари Харесай

Лимитираният тираж на “Моят Щастлив Ден - Бинго - Зима” се задава

Какво е щастието? Това е въпрос, на който от епохи не може да се даде еднопосочен отговор, тъй като дефиницията за благополучие непрекъснато се трансформира. Но за разлика от това, щастливия ден е по-лесно да се познае от останалите: в него всичко се подрежда доста по-добре от упованията ни, а спокойствието и насладата участват във всеки един момент. Добавяме и малко доза шанс - и ето, щастливият ден е изцяло приключен.

Ето за какво, неслучайно, моментната лотарийна игра на Държавната Лотария към Българския Спортен Тотализатор “Моят Щастлив Ден - Бинго” събра толкоз доста почитатели и се трансформира в обичана рутина за започване на деня. Сега е време да бъде показана и специфичния лимитиран празничен тираж на играта - “Моят Щастлив Ден - Бинго - Зима”. Знаем, че на зимата й липсват някои съществени характерности като нехайно топло време, да вземем за пример и тъкмо заради тази причина, сме заложили повече благоприятни условия за облага. За да приказваме по-конкретно: игралните зони за присъединяване и облаги са цели 7, които дават 22 шанса за облага във всеки ваучър, с до 5 благоприятни условия за разкриване на печеливши полета.

След направените калкулации, се оказва, че в “Моят Щастлив Ден - Бинго - Зима” са скрити над 900 000 облаги на обща стойност от 6 800 000 лв.. Сумите прескачат от 4 лева До 202 200 лева, а топ облагите са 20 000, 50 000 и 202 000 лева Неслучайно е определен размера на най-голямата премия - “Моят Щастлив Ден - Бинго - Зима” ще се появи в ТОТО пунктовете при започване на месец декември 2021 година, само че ще продължи да търси своите щастливци и през Новата 2022 година Съветът ни е - не пропускайте тази опция, тъй като единствено този, който играе има късмет! Късмет!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР