Какво е общото между Карли Клос, Ким Кардашиян и Киара

...
Какво е общото между Карли Клос, Ким Кардашиян и Киара
Коментари Харесай

Любимата прическа на звездите тази пролет

Какво е общото сред Карли Клос, Ким Кардашиян и Киара Ферани? 

Стилът на тези три дами е радикално друг, само че в последно време, когато стане дума за прически, и трите показват хитовите боксьорски плитки, които се трансфораха в същинска сензация в Instagram.

 boxing braids (3) new

Хейли Болдуин, Кайли Дженър и Клои Кардашиян също ни демонстрираха какъв брой универсална може да бъде прическата, избирайки я за разнообразни ВИП събития и всекидневието. Плитките в действителност са много известни измежду спортуващите девойки и предназначението им е да държат крепко косата, с цел да не пречи по време на подготовка, само че точно звездите я трансфораха в жанр, подобаващ за всевъзможен мотив.

 boxing braids (6)

 boxing braids (5)

Ето по какъв начин се вършат:

1. Използвайки гребен, разделете косата си на две равни елементи, започвайки от челото и приключвайки на тила. След това разделете тези две елементи на още две, прокарвайки го хоризонтално на равнището на слепоочията, като се стараете горните кичури да се получат по-дебели. Фиксирайте ги с ластик, оставяйки един свободен кичур, от който да започнете плитките.

2. Хващайки първата част коса, започнете да сплитате по този начин, както бихте създали с класическа френска плитка, която върви плътно по главата.

 boxing braids (4)

 boxing braids (1)

3. Когато стигнете до тила, можете или да продължите да сплитате опашката, или да я фиксирате с ластик и да я оставите пусната, с цел да я сплетете със прилежащата част от косата и те да образуват една. Накрая ще имате или четири, или две плитки, според от това по какъв начин ще процедирате.

 boxing braids (7)

4. Повторете същите дейности и с втората част от косата. В случай че, сте избрали да имате четири плитки, я сплетете до дъно. Ако сте избрали две, фиксирайте с ластик.

5. Вземете двете опашки на двете прилежащи плитки и махнете ластиците, като се стараете плитките да останат оптимално стегнати. Съединете косата, а по-късно я разделете на три елементи. Тези три елементи сплетете в класическа плитка, завършвайки с ластик най-после.

6. Повторете същите дейности и с останалите две прилежащи елементи коса, стараейки се плитките да бъдат симетрични. Накрая напръскайте с лак за коса и употребявате гел или различен артикул, с който да приглатите стърчащите косъмчета.

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР