Какво е да си жена? Да си нежна, разбираща и

...
Какво е да си жена? Да си нежна, разбираща и
Коментари Харесай

Жена-мечта – жена, която сбъдва мечтите си

Какво е да си жена? Да си нежна, разбираща и прочувствена? Да знаеш по кое време да отстъпваш и по кое време да правиш решителна крачка напред? Да си адаптивна, сдържана, само че и импулсивна и непреклонна? А не са ли това просто клишета? Та жена е... да си просто себе си и това, което правиш всеки ден.



Питали ли сте в миналото каква в действителност сте – не каква другите считат, че сте? Ще се изненадате, в случай че попитате околните си какво виждат у вас и след това го сравните с това, което единствено вие знаете за себе си.

Всяка от нас понякога има потребност от прям диалог със самата себе си, в който да си каже кое е в действителност скъпото и значимото в живота ѝ. Светът изобилства от ролеви модели, трендове, достижения и борби и, колкото и предизвикателно да наподобяват те, истината е, че това са непознати достижения и борби, а не наши. Трендовете също рядко пасват на всички, а и доста бързо стават скучни и еднообразни.

Натискът да сме „ като другите “, да отговаряме на общата наклонност и да следваме съвременни философии – фешън, естетични и всевъзможни други – е прекомерно мощен в днешно време и елементарно увлича. Да следваш някого, да копираш стила и метода на живот е просто, само че също по този начин и скучно, и изцяло лишено от характерност.

Истинското предизвикателство е да сме правилни на себе си, а това единствено звучи елементарно – в действителност е малко уединен и сложен развой и от време на време изисква поддръжка. Затова и верига магазини са решили да поддържат всички дами, които са поели по пътя към себеутвърждаването и построяването на личен жанр. Да си друга всеки ден, да създаваш трендове, да се обличаш и гримираш по този начин, както го усещаш, и да си най-важният инфлуенсър, който следваш – това са четирите стълба, които поддържат нашата убеденост и ни оказват помощ да бъдем приключени, и за всеки един от тях ще ни помогне да го изградим допустимо най-стабилно.

Всичко това може би звучи малко отвлечено, само че всяка от нас може да го трансформира в персонална задача още от през днешния ден. Ако се чувствате малко изгубени, в случай че имате потребност от фокусиране и заземяване, в случай че желаете да се свържете със себе си, с вътрешната си сила, гений и стремежи – може би тъкмо през днешния ден е моментът да поставите началото.

Застанете пред огледалото и се погледнете – независимо и искрено. Имате ли личен жанр, или следвате нечий непознат? Ако е второто, време е да измененията това и да оставите вашата характерност да извира от тялото и душата ви. Без значение какъв жанр ще следвате всеки ден, единствено едно е значимо – той да е вашият личен.

Ако обаче не знаете какъв е вашият жанр или имате подозрения по въпроса, бюти консултантите на dm ще ви оказват помощ да го откриете. Веригата започва акция, в границите на която всяка жена може да попита това, което я интересува по разнообразни тематики, свързани с хубостта.

Не знаете какъв крем е подобаващ за вашия вид кожа? Нямате концепция какъв грим ще ви подхожда? Искате да ползвате единствено натурална козметика, само че не знаете нищо за съставките? Търсите съвършената очна линия? Носите очила и имате потребност от характерен тип грим? Консултантите на чакат вашите въпроси, които можете да зададете както във страницата на веригата, по този начин и в, и да получите експертен личен съвет.

От разнообразни типове артикули и марки до съответни рекомендации за всеки самостоятелен случай, ви дава опция да отстрани някои от трудностите по пътя към построяването на личния ви, неповторим жанр. А с него у вас ще се роди и една нова жена – мощна, със самочувствие и талантлива с това изключително успокоение, което е присъщо единствено на дамите, които същински имат вяра в себе си. И вие може да бъдете от тях.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР