Какво е блокчейн? Какво е биткойн? Кои са инструментите, с

...
Какво е блокчейн? Какво е биткойн? Кои са инструментите, с
Коментари Харесай

Новата световна икономика - наръчник за начинаещи

Какво е блокчейн? Какво е биткойн? Кои са инструментите, с които централните банки насочват стопанската система на една страна? Кои са аргументите за комерсиалните дефицити? Могат ли комерсиалните войни фактически да оказват помощ на националните стопански системи? А по какъв начин въздейства върху световната стопанска система държанието на милениълите и на Поколението „ Z “? Ще разберете всичко това, и доста повече, от предлагания обстоен указател за международната стопанска система.
Глобалният стопански пейзаж се трансформира с все по-висока скорост и става изключително значимо хората да схванат от какво е построена и по какъв начин действа новата международна стопанска система. В предлагания справочник, написан на наличен език, създателят Ранди Чарлс Епинг изяснява фундаментални стопански въпроси, без да се крие зад професионален диалект или комплицирани графики. В трийсет и шест завладяващи раздела Епинг разбулва всевъзможни неща – от Неправителствени организации и благотворителни организации до изкуствен интелект и копаене на данни. С ясния си език, както и с подробния речник на термините в края, НОВАТА СВЕТОВНА ИКОНОМИКА: справочник за начинаещи е наложително четиво за всеки, който желае да разбере какво се случва в света към нас. Тази навременна книга е източник на жизненоважна информация в днешното безредно време.
***
Ранди Чарлс Епинг живее в Цюрих, Швейцария, и Сан Паулу, Бразилия. Той е работил в областта на интернационалните финанси над двайсет и пет години, заемайки управнически позиции в европейски и американски капиталови банки в Лондон, Женева и Цюрих. Има магистърска степен по Международни връзки от Йейлския университет и дипломи от Университета на Нотр Дам и от Парижкия университет – Сорбоната. Сега е управител на швейцарската интернационална консултантска компания IFS Project Management AG. Същевременно е президент на Централноевропейската фондация, която обезпечава поддръжка на студенти и стопански организации от Централна и Източна Европа. Освен Новата международна стопанска система: справочник за начинаещи, той е написал още няколко книги за международната стопанска система, които са преведени на над двайсет езика. Автор е и на романа Доверие – финансов трилър, чието деяние се развива в Цюрих и Будапеща. Епинг има двойно поданство – от Съединени американски щати и Швейцария, и владее чудесно шест езика: британски, френски, немски, италиански, португалски и испански.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР