Какво дишат живущите и пешеходците на метри от главната улица

...
Какво дишат живущите и пешеходците на метри от главната улица
Коментари Харесай

Какъв въздух дишат варненци в районите на ремонтите в града?

Какво дишат живущите и пешеходците на метри от основната улица в резултат на проточилите се с месеци поправки.

Такъв въпрос задават дейни жители в известна Facebook група и онагледяват със фотоси, видя кореспондент на Varna24.bg .

По улицата - в тази ситуация е " Стефан Караджа ", по която се прави главен ремонт, се носи пясък на вълни - като Пустина стихия или като филм, сниман в Дивия Запад.

Ето и част от мненията под фотосите на прашясали коли по улицата в централната част на града. Публикуваме ги без редакторска интервенция:

- Град Варна, т.е. кметът, носи наказателна отговорност, в случай че не измие задоволително улиците. Праховите частици могат да доведат до рак!

- Дишат това, което и в Русе дишат. В цяла България по едно и също време се вършат ВК-ремонти. И то, единствено за пари, а не с цел да стане по-добро съществуването ни.

- Е нали има мивка на пристанището!

- Ул. Л. Каравелов е извънредно прашна.

Живеещи по нея споделят, че изключително тежко е ситуацията вечерта. През деня най-малко единствено тежката машинизация подвига прахоляк. В тъмните часове от денонощието ситуацията е ужасно - всеобщо коли се движат по нея, в търсене на място, където да паркират. Вдигат прахоляк и хората не могат да отворят прозорците на домовете си.

От Община Варна обявиха пред кореспондент на медията ни, че улицата би трябвало да е затворена за придвижване, с изключение за тези които живеят там и би трябвало да пренесат някакъв багаж. Трябвало полицията да следи за извършители. Униформени, споделят нашите читатели, не сме виждали.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР