Какво да очакваме всички знаци от зодиака и какво точно

...
Какво да очакваме всички знаци от зодиака и какво точно
Коментари Харесай

МОЩНО Новолуние през януари 2023 г.: ХОРОСКОП за всички зодии от Анджела Пърл

Какво да чакаме всички знаци от зодиака и какво тъкмо ще промени в живота им това  новолуние през януари 2023 г. ?

Овен
21 януари – Новолуние в 11 дом, другари, екип, ставате част от нещо по-голямо, онлайн бизнес, нови фантазии, нова визия.

Телец
21 януари Новолуние в 10 дом. Получавате новини в развой на работа, поставете си нова цел, променете статуса си.

Близнаци
21 януари – Новолуние в 9 дом – обществено говорене, нови хрумвания, нови каузи, нови правосъдни процеси, разширение на граници и въздействие.

Рак
21 януари Новолуние в 8 дом. Нови финанси, обща банкова сметка с сътрудник, преход към ново равнище на взаимоотношения.

Лъв

21 януари Новолуние в 7 дом: енергиен поток от партньорства и взаимоотношения, доста нови клиенти, значими взаимоотношения, предложение за брак; решение за развод; добър за сключване на контракти (от 23-24 януари), пуснете любовта в живота си.

Дева

21 януари Новолуние в 6 дом – нещо ново в всекидневието, в рутината, в работата, в режима, в региона на здравето.

Везни

21 януари Новолуние в 5 дом, Слънцето и Сатурн ще бъдат там. Венера също е там. Нов шадраван от сила в 5 дом на творчеството ще донесе прилив на нова сила, хрумвания. На 21-ви към този момент можете да „ творите “.

Скорпион

 21 януари Новолуние в 4 дом. Същото място като Венера. Тема на фондацията. На какво се основава животът ни. Това Новолуние ще даде началото на нов източник на сила, нов запас. Ще зародят нови хрумвания, градеж на къща, пренасяне на ново местоживеене, въпроси за това да се усещаме сигурни, къде се усещаме добре и с кого, кого считаме за наше семейство. Ще можете да разберете къде желаете да живеете и какво е значимо за вас. Ще получите вести за членове на фамилията, може да имате дете (например вести за бременността на колегата ви). Може би ще започнете ремонта.

Стрелец

21 януари Новолуние в 3 дом. Ще има и Слънце, Луна, Венера, Сатурн. Дом на придвижването. Възможно пренасяне, ново обучение, проучване на нов език. Нещо ново ще пристигна в живота ви.

Козирог

21 януари Новолуние във 2 дом – нова работа, клиент, бизнес, концепция, съдействие, покупка – нещо финансово, стойност, обилие, самокритика.

Водолей

21 януари Новолуние във вашия знак Водолей на 1 градус в 1 дом на хороскопа.

Ще се почувствате по-могъщи от другите. Също по този начин Водолеите, родени от 21 до 25 януари, ще го усетят мощно. Ще има нови сили, можете да започнете нещо ново. Вашите стремежи, нова работа, нови хрумвания, нов жанр, имидж, нова роля в обществото.

Риби

21 януари Новолуние в 12-ти дом, където имате Венера. 12-ти дом съставлява вашия знак. Рибите обичат да бягат от действителността, различен свят, да отлитат въображаемо нанякъде. Ще имате нова действителност, нов способ за възобновяване на силата. Нещо, от което имаш потребност, с цел да се опомниш. Може би ще се преместите отвън града или измежду природата. 12-ти дом също е лечебни заведения. Или ще отидете да работите в региона на медицината, или ще бъдете прегледани. Хубаво е да се подложите на диета.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР