Какво да направите, за да реализирате плановете си? По пътя

...
Какво да направите, за да реализирате плановете си? По пътя
Коментари Харесай

Какво да правят различните зодии, за да се сбъднат желанията им?

Какво да извършите, с цел да реализирате проектите си? По пътя към една фантазия всички средства са положителни, от вярното обмисляне и неизменност до дребни вълшебен ритуали, които поддържат духа. Осъществяването на стремежи е един подобен обред. А звездите споделят, че можете да го извършите по-ефективен, в случай че сте осведомени с всички особености на вашия зодиакален знак.

ОВЕН

Импулсивният Овен би трябвало да разчита на силата на детайла на настойника на своя знак - огъня. Астролозите споделят, че най-ефективните способи за отправяне на стремежи от Овен са свързани с запалването и духането на свещи. Ако фантазиите ви са сантиментални, изберете червени свещи, в случай че са свързани с пари и кариера - бежово и кафяво, що се отнася до здравето и шанса - синьо или лавандула.

ТЕЛЕЦ

Кристали, полускъпоценни камъни, монети, бижута, които могат да се носят без събаряне - амулетите оказват помощ на Телеца по пътя към осъществяване на желанията. За да реализирате проекта си, пробвайте се да отправите стремежи по време на мини-ритуала за „ активиране “ на талисмана: хвърлете или завъртете монета на масата или загрейте кристала в дланите си. А с цел да подсилите ритуала с магията на камъните, изберете бижута с тюркоаз, ахат или авантюрин.

БЛИЗНАЦИ

Личните вълшебен ритуали на Близнаци ще станат по-ефективни, в случай че бъдат засилени посредством въздействието на покровителската планета Меркурий. Опитайте се да се да засилите шанса си благодарение на дребни алегорични жертви: монета, хвърлена във шадраван или река, или неприятен табиет, от който ще се откажете в подмяна на осъществяване на скрито предпочитание.

РАК

Раците са покровителствани от Луната, тъй че всички ритуали, свързани с отправяне на стремежи през нощта, са изключително ефикасни за тях. За да увеличите магическия капацитет на своя галактически „ настойник “, пробвайте да запишете фантазиите и проектите си на хартия и да ги прочетете на глас по време на новолуние - астролозите споделят, че вероятността да получите това, което желаете, ще бъде доста по-голяма!



ЛЪВ

Огненият характер на Лъва изисква огнена поддръжка за реализиране на желанията. Понякога безусловно: астролозите поучават Лъвовете да адресират своите претенции към ориста напряко в открит огън. Просто казано, няколко пъти да повторят на себе си „ Искам да… “ край огъня, като гледат по какъв начин искрите политат в небето.

ДЕВА
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР