Какво бихте избрали: адът с Исус или раят с Тръмп?

...
Какво бихте избрали: адът с Исус или раят с Тръмп?
Коментари Харесай

Ню Йорк Таймс със статия за Иво Димчев

Какво бихте избрали: пъкълът с Исус или раят с Тръмп? Това е единствено един от провокативните въпроси, които Иво Димчев задава на публиката в Ню Йорк с интерактивното си шоу В Ада с Исус/Toп 40. Премиерата бе на 16 ноември в пробния клуб за спектакъл и пърформанси La MaMa и притегли вниманието на Ню Йорк Таймс.

 

Вестникът посвети две страници на български създател, с цел да приказва за идното му събитие и детството му в България. За публиката в Ню Йорк Димчев сплотява спектакъла В пъкъла с Исус, показан премиерно във Виена предходната година, и Top 40, композиция от детайли от минали негови шоута. Спектакълът показва Димчев като кастинг шеф, който организира прослушвания за идващия си мюзикъл.

 
Иво задава своите неуместни въпроси, които самичък разказва като изкуствени алтернативи, върху които множеството хора в никакъв случай не биха се замислили. „ Дори и да не задавам директно въпроса на публиката, знам, че те вземат решения в главата си. За мен е значимо да покажа целия набор на опциите “, споделя Димчев пред влиятелното издание. Спектакълът ще се играе в Ню Йорк до 26 ноември.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР