Какви възможности за събитиен бизнес предоставя вашият хотел?- е

...
Какви възможности за събитиен бизнес предоставя вашият хотел?-  е
Коментари Харесай

Индивидуалният подход към всяко събитие е нашата запазена марка

Какви благоприятни условия за събитиен бизнес дава вашият хотел?
- " е един от знаците на район Варна, с 50-годишна история, която е осеяна с голям брой емблематични събития и персони, гостували в Златни пясъци. Днес това е един съвременен и напълно реновиран петзвезден хотел, който целогодишно притегля международни конференции, софтуерни и медицински конгреси, национални и интернационалните семинари и изложби, сватби, банкетни мероприятия, приблизително над 100 на година. Стремим се да развиваме продукта си по отношение на най-хубавите международни практики, в унисон с традициите и потвърдената във времето марка " Интернационал ".
Дилян Георгиев - търговски шеф, " Интернационал хотел и казино " Кои са преимуществата на вашия хотел в събитийния бизнес, какво ви отличава от конкуренцията?
- Бих споделил, че самостоятелният метод към условията на всеки клиент е нашата запазена марка. Зад всички сполучливи стои извънреден екип от хора, профилирани в организацията и обслужването на мероприятия от всевъзможен темперамент, от А до Я. Партньорите ни разчитат на цялостно подпомагане, професионално отношение и внимание към детайлите, без компромис в качеството - от координатора на събитието до сервитьорите, готвачите и техническите лица. Хотелът е особено планиран да приема събития от друг мащаб - разполага с 325 стаи, съвременен център с 10 конферентни зали на един етаж, арт изложба, спектакъл с близо 400 места, мултифункционална бална зала, ВИП лаундж със заседателна зала на 17-ия етаж, както и 2000 кв.м открита покривна тераса с инфинити басейн. Разположен е на самия бряг, наоколо до гр. Варна и летище.
Какво е съотношението на събитията във вашия хотел - онлайн, онлайн, хибридни. Какъв е трендът след отпадане на противоепидемичните ограничения?
- Събитията онлайн несъмнено се завръщат. Хората са щастливи, че могат още веднъж да пътуват свободно и да поддържат връзка с сътрудници и сътрудници онлайн. Технологията зад хибридните формати се разви извънредно за 2 години и към този момент е неизменима част от промишлеността. Организаторите имат опция за онлайн включване на лектори от чужбина (които нямат опция да участват в съответния ден), чиито презентации се излъчват на огромни екрани онлайн, а връзката с аудиторията е двупосочна. Участниците могат да гледат дадена сесия онлайн по тв от стаята си в хотела или на мобилно устройство от всяка точка. Това е " положително " завещание от коронавирус интервала.
Кои са главните провокации пред вашия бизнес сега?
- Основното предизвикателство пред хотелиерите е обвързвано с обмисляне на разноските, надлежно установяване на себестойност и цени към днешна дата, касаещи престой в предстоящ интервал. В момента е доста мъчно да се предвиждат цените на ел. силата, горивата и главните артикули от потребителската кошница на един хотел. Планирайки пътешестване или събитие, човек търси най-хубавата цена/качество все още на резервация, който може да се разминава с престоя в хотела с 3, 6, даже 12+ месеца. Очакванията към висококатегориен хотел, какъвто е, постоянно са високи, което прави нашата задача извънредно виновна и още по-предизвикателна.
Реклама Каква е вашата формула за триумф в събитийната промишленост?
- Стремим се да сме предвидим и добър сътрудник в дълготраен проект. Oтношенията с сътрудниците ни и тяхната задоволеност постоянно са първи приоритет. Те разчитат на нас и се връщат със успокоение и убеденост, че концепциите им ще бъдат осъществени сполучливо. Разчитаме извънредно на екипа - по време на коронавирус задържахме една основна част от личния състав, който лятото доближава над 500 души.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР