Какви възможности предоставя вашата логистична компания на електронните търговци?Редица статистики

...
Какви възможности предоставя вашата логистична компания на електронните търговци?Редица статистики
Коментари Харесай

Вече 10 години създаваме логистични услуги за онлайн магазини, продаващи зад граница

Какви благоприятни условия дава вашата логистична компания на електронните търговци?
Редица статистики демонстрират, че доставката на поръчките и пратките е съществена спънка пред всеки онлайн магазин, който желае да се развива в нови за него интернационалните дестинации. Именно тук се намесваме ние от euShipments.com с бързи, гъвкави и ценово конкурентни куриерски и фулфилмънт решения.
Кои пазари покривате?- Доставяме колета на наши клиенти както до извънредно известните за българските онлайн магазини дестинации като Унгария, Румъния, Гърция, Хърватия и други от района, по този начин и до всички останали страни - членки на Европейски Съюз.
Разделяме мрежата си на:

дестинации, до които доставяме с алтернатива " натрапен платеж " ; дестинации, избрани като Premium ecommerce markets (Германия, Франция, Белгия, Дания, Нидерландия и други, в които всички поръчки са предплатени).
Реклама Какви са вашите преимущества пред конкуренцията?- Предимствата се крият зад оперативните и IT процеси, които осъществят доставките. Има голяма разлика сред метода, по който една ecommerce поръчка се доставя от типичен интернационален пощальон, и нашия модел на работа. Мрежата ни за доставки на колета е построена в партньорство с най-силните и разпознаваеми куриерски компании във всяка от страните, в които продават нашите клиенти. Така всеки наш клиент получава най-хубавото от куриерския отрасъл в Европа. Във всяка от страните имаме желан сътрудник, само че разполагаме и с редица други варианти, тъй че клиентите ни да могат да избират коя куриерска компания да доставя поръчките им до избрана територия. Добри образци за това са Румъния, където имаме разполагаем трите най-силни мрежи (тези на Same Day, FAN и Cargus), Унгария (GLS HU и Sprinter), Полша (InPost и DHL), Франция (Colis Prive и Colissimo), Германия (DHL и Hermes).
Тук би трябвало да споделим, че сега дейните при нас способи за доставка са над 600, които покриват изцяло всички страни - членки на Европейски Съюз, посредством:

сухопътни куриерски услуги; доставки до тъй наречените PuDo и Lockers мрежи; Air express услуги; икономични доставки с лимитирана тракинг информация; доставки от фулфилмънт складовете ни в България (Русе) и други страни.
Реклама
Важно преимущество е и фактът, че нашите онлайн търговци имат разполагаем всичко, разказано дотук, подписвайки единствено един контракт за логистична услуга с нас и интегрирайки употребяваната от тях ecommerce платформа единствено с euShipments.com.

Последно, само че не на последно място, клиентите ни знаят, че ни е грижа за всяка пратка - без значение дали идва от магазин с 5 или с 5000 поръчки на месец.
Как вашата компания улеснява стъпките на един онлайн търговец, решил да продава оттатък граница?- С нас логистичната задача е решена. Онлайн търговецът няма потребност да изследва кои са подобаващите за него куриерски компании във всяка обособена страна, да договаря цени и оперативни модели с тях, да се разплаща с тях, да комуникира с тях на тематики като статуси на колета, рекламации, фактури и суми по наложени платежи. Всички тези интензивности са събрани в създаденото от нас софтуерно решение, потребителски интерфейс, а и нашият експертен екип е постоянно разполагаем да спомага. Натрупали сме богато ноу-хау, посредством което улесняваме всеки наш клиент още в деня, в който започват първите му интернационалните онлайн продажби и доставки. Четено Коментирано Препоръчвано 1 Енергетика 2 Политика 3 Коментари и разбори 1 Енергетика 2 Политика 3 Политика 1 Енергетика 2 Политика 3 Неща Реклама
С нас онлайн търговците няма потребност да се учат от грешките си.
Кои са най-търсените пазари за вашите клиенти все още?
- През 2020 единствено ние доставихме близо 250 000 колета до получатели в Румъния. Тази година това число ще е даже по-голямо, тъй че мога да кажа, че румънският пазар се трансформира във вътрешен за българските онлайн магазини. Всеки, които стъпи там преди 2-3 години, към този момент продава в цяла Централна и Източна Европа, или в така наречен COD (cash on delivery, или натрапен платеж) дестинации. Радваме се, че от ден на ден търговци тестват и така нататък Premium ecommerce markets като Германия и Франция и ние имаме вяра, че ще съумеят, тъй като българските онлайн магазини разполагат с съперници артикули, отлични логистични решения и остава единствено да се погрижат за маркетинга.
Извършвате логистични услуги за интернационалните онлайн магазини. Кои плюсове на компанията я вършат желана в този жанр действия?- Важно е да отбележим, че в действителност ние доставяме колета, генерирани единствено от онлайн поръчки. Сто % от нашите клиенти са онлайн магазини. Това неизбежно води до експертност в това направление. Натрупаната умелост, фактът, че си партнираме с над 30 куриерски и фулфилмънт компании, и стотиците разнообразни способи за доставка, които са разполагаем на търговците, карат от ден на ден от най-големите и положителни онлайн магазини в България да доверяват пратките си на euShipments.com
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР