Какви умопомрачително хитри хора има в Кремъл и в системата

...
Какви умопомрачително хитри хора има в Кремъл и в системата
Коментари Харесай

Навални: Путин води Специална затворническа операция срещу мен

Какви умопомрачително хитри хора има в Кремъл и в системата на пандизите. Въобразяват си, явно, че са царе на измамата, написа от килията в своя канал в Телеграм политическият зложелател №1 на путинския режим в Русия.

Ето какво написа Навални:

Не ми дават да се обадя на жена ми или на майка ми.
Целият отряд, всички останали пандизчии постоянно звънят на роднините си, а на мен не ми дават.
" Дневният ред е подобен, самичък сте си отговорен. "
А очите им са хитричики, самодоволни. И всичко е многозначително - незабавно се познава: заповед от Москва.
Те вършат по този начин: слагат телефонното позвъняване в моя дневен график по този начин, че то да не може да се реализира.
Например, задържат юриста ми 5 часа пред входа на пандиза, след което го пускат вътре и след няколко минути ми оповестяват: „ Имате позвъняване по график. Можете да откажете среща с юриста “.
Стратегия! В същото време не ми разрешават да се обадя и ме принуждават да се откажа и от срещата с юриста.
Съдейки по удоволствието, което изпитват от осъществяването на този остроумен проект, значи че Путин персонално го е измислил дружно с Шойгу, началника на Генералния щаб и други блестящи стратези - Специалната затворническа интервенция.

P.S. Наистина, когато четеш която и да е книга за руските дисиденти, историята е една и съща. Едно и също е равнището на безкрайните „ изобретенията “, с които усложняват живота ти допустимо най-силно даже в най-дребните елементи. Разбира се, с промяна към злокобните, свиреп времена.
Днес е несравнимо по-лесно – усещаш поддръжка извън. А за позвъняванията - неприятно е, несъмнено, само че не съм от захар и ще оцелея без позвънявания.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР