Какви точно са бъдещите планове на Marvel за киновселената няма

...
Какви точно са бъдещите планове на Marvel за киновселената няма
Коментари Харесай

Още един супергерой влиза в киновселената на Marvel

Какви тъкмо са бъдещите проекти на Marvel за киновселената няма по какъв начин да знаем. Всъщност, много малко хора знаят и имат достъп до тази информация.

Един от тях сигурно е Кевин Файги - президентът на Marvel Studios. Ето за какво съвсем постоянно новините за нови продукции идва точно от него. Все отново той е считан за един от хората, които освен, че направляват целия развой, само че и вземат участие по изобретателен метод в основаването му.

След прекъсването на сериалите на Netflix със супергерои на Marvel, се говореше доста към това дали тези герои въпреки всичко ще намерят място в киновселената. И до този миг безапелационен и формален отговор на този въпрос липсваше.

Но картинката стартира да се обяснява. В изявление за CinemaBlend Кевин Файги напълно публично удостовери, че Чарли Кокс ще влезе още веднъж в ролята на Daredevil. Разбира се, не разяснява по кое време, къде и по какъв начин тъкмо ще се случи това, само че би трябвало да имаме самообладание и ще разберем.
 Daredevil, Marvel и приключването на мораториума върху героя
Marvel още веднъж си върнаха Daredevil

Какво следва

Кокс влезе в ролята на Мат Мърдок в интервала 2015-2018 година в три сезона и общо 39 епизода в сериала на Netflix - Daredevil.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР