Какви са законово определените правила за работна рърка, идваща от

...
Какви са законово определените правила за работна рърка, идваща от
Коментари Харесай

Какви са правилата за работниците, идващи от държави извън ЕС?

Какви са законово избраните правила за работна рърка, идваща от страни, които не са членки на Европейски Съюз - вижте повече във видеото!

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
Във Англия пред вероятността за Брекзит министър председателят Борис Джонсън предлага да се одобри точкова система за оценяване на икономическите мигранти, сходна на австралийския или канадския модел. Системата включва класиране по голям брой критерии, измежду които възрастта и професионалния опит.
ГЕРМАНИЯ
В Германия няма квоти за стопански мигранти. В страната работи закон за поощряване на този вид миграция, поради неналичието на квалифицирана работна ръка и застаряването на нацията. Политическите сили са постигнали единодушие претендентите от страни отвън Европейски Съюз да получават позволение за престой от шест месеца, през които да си намерят работа.
АВСТРИЯ
От 2011 година в Австрия работи системата за карта " червено-бяло-червено ". Тя се издава на висококвалифицирани служащи или на претенденти, които дават отговор на условията в лист с 45 специалности, за които липсва работна ръка. Икономическите мигранти получават позволение за престой и работа за една година.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР