Какви са триковете на сайтовете за залози да приканват играчи към платформите си?

...
Според статистиката броят на букмейкърите за година в световен мащаб
Коментари Харесай

Според статистиката броят на букмейкърите за година в световен мащаб се увеличава минимум с 8%. Ръстът се покачва с всяка изминала година. Безспорно, това е добре за играчите, които получават по-голям избор от платформи. Но за самите букмейкъри тази статистика означава само едно: конкуренцията става все по-сериозна и жестока. За да се справят с нея и за да привлекат повече клиенти на своята платформа, букмейкърските къщи обаче разполагат със свои тайни козове. Те се изразяват в разнообразни предимства, която една компания може да предложи на своите потребители – например, с впечатляващ Palms Bet бонус едноименният букмейкър измества назад своите конкуренти, докато други страници пледират за по-качествени услуги.

Точно с тези трикове за привличане на клиентите ще се запознаем днес. Ще ви разкажем за предимствата, които обикновено една компания изтъква, за да докаже на потенциалните и активните си потребители, че е по-добра от останалите. Ето за какви трикове говорим:

Гаранция за сигурност и безопасност. На практика, опитните играчи са наясно, че наличието на лиценз и достатъчно защитена от хакерски атаки платформа, следва да са първите неща, които да потърсят в един букмейкър. Ето защо компаниите изтъкват своите лицензи, добрата си репутация, наличието на повече регулатори и дори спечелените награди в индустрията.

Атрактивен сайт и лесна навигация в платформата. Това са фактори, които най-често действат на начинаещите в спортните залози. Истината обаче е, че и опитните играчи предпочитат да залагат на удобно място, в което всичко е подредено достатъчно добре и където структурата е интуитивна, лесна за използване и спестяваща време в излишно търсене на мачове или услуги в сайта.

Бонуси и специални оферти. Категорично, промоциите са сред топ триковете, използвани от букмейкърите, за да привлекат нови клиенти, а и за да задържат наличните. Началните бонуси са „скритото оръжие“ на букмейкърите в желанието да спечелят новодошли

играчи. Обратно, за настоящите си клиенти компаниите предлагат лоялни програми, оферти за най-активните и дори възможност за възстановяване на част от изгубените и/или инвестираните под формата на депозити пари.

Достъпност. Този фактор може да намери различни проявления. За някои потребители той се изразява в достатъчно голям списък с платежни методи. За други играчи, достъпността е и възможността да се регистрират в платформата легално, защото за съжаление има много добри сайтове за залози, които са забранени в конкретни държави. Достъпността може да се изрази и в опцията да имате на разположение помощта от клиентската поддръжка 24 часа в денонощието.

Богата програма. Колкото повече мачове има в програмата на една букмейкърска къща, толкова повече клиенти може да привлече към своята платформа. Например, ако в един сайт фокусът е само върху футбола, той може и да спечели доста потребители на своя страна, защото това е топ предпочитаната дисциплина. Но погледнато от друг ъгъл, на този сайт няма да се регистрират играчи, залагащи в по-екзотични спортни дисциплини като крикет, конни надбягвания, мото спортни състезания, бойни изкуства и т.н. Включването на максимално много на брой лиги от даден спорт в програмата също дава предимство на букмейкъра пред останалите.

Букмейкърите печелят клиенти най-вече като следят отблизо от какво имат нужда тези клиенти. Обикновено, компаниите се стремят и да са първи в задоволяването на нова потребност, зародила се сред играчите. Ето защо използването на иновации и нови технологии е не по-малко значим трик на съвременните сайтове за залагане да увеличат числено своята аудитория.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР