Какви са тенденциите при прическите тази есен и как да

...
Какви са тенденциите при прическите тази есен и как да
Коментари Харесай

„Hairmaster” се завръща със звездни участници и свежи предложения през есента

Какви са трендовете при прическите тази есен и по какъв начин да поддържаме косите си красиви, като тези на едни от най-горещите дами в шоубизнеса? Отговорите чакат потребителите на на 7 септември в третия сезон на онлайн поредицата. Коафьорът на звездите Ивайло Колев се въоръжава с ножици и сешоар, с цел да разкрие тънкостите на занаята и да показа кои са основните фактори в избора на.

В новите епизоди, снимани „ Извън салона “, почитателите ще видят цялостен куп родни известни персони, които ще опишат доста забавни детайлности за персоналния си и професионален живот, до момента в който коафьорът се грижи за страхотната им визия. Сред VIP гостите в сезон 3 на е и музикалната буря Гери-Никол , с която започва първият сезон на шоуто през 2017-та.

Освен зашеметяваща прическа, маестрото на ножицата Ивайло Колев ще показа с потребителите на Vbox7.com потребни препоръки по какъв начин да поддържаме косата си здрава. Авторът на прическите на редица родни звезди, ще опише също и от кое място черпи ентусиазъм за прическите на известните дами.

Какви са тайните за красивата коса на звездите и следват ли сляпо настоящите трендове в стайлинга? Коя е най-лесната прическа, която можем да създадем сами и в домашни условия? Отговорът на този и доста други въпроси ще разберете в новия сезон на поредицата. Пилотният епизод на ви чака на 7 септември първо във.

Може да следите всеки петък във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР