Какви са смисълът и ползите от защитата, осигурявана от имуществените

...
Какви са смисълът и ползите от защитата, осигурявана от имуществените
Коментари Харесай

На фокус: имущественото застраховане

Какви са смисълът и изгодите от отбраната, обезпечавана от имуществените застраховки на фона на интензивното повишаване на климатичните и сеизмични бедствия, по какъв начин се развива пазара на имуществени застраховки, по какъв начин потребителите да изберат точната за тях лавица за дома и за какво това е значимо - тези и други въпроси бяха коментирани по време на бизнес закуската „ На фокус: имуществено обезпечаване “, проведена от Асоциация на българските застрахователи (АБЗ).

Тя се организира в границите на Участие в събитието взеха Константин Велев, ръководител на УС на АБЗ, Веселин Ангелов, член на УС на АБЗ и Десислава Николова, старши анализатор, MoitePari.bg.

България е мощно изложена на естествени рискове, което прави устойчивостта при бедствия народен приоритет. Като изключително рискови са разпознати събития като наводнения, трусове, градушки. Между 2010 и 2019 година вредите от бедствия възлизат на 1,1 млрд.щ.д., което се равнява на към 0,2% от брутния вътрешен артикул на страната общо за интервала 2011-2019 година по данни...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР