Капитанът на Славия Галин Иванов празнува 35-и рожден ден днес.

...
Капитанът на Славия Галин Иванов празнува 35-и рожден ден днес.
Коментари Харесай

Галин Иванов на 35: От малък съм славист

Капитанът на Славия Галин Иванов чества 35-и рожден ден през днешния ден. Един от любимците на почитателите на " белите " призна, че от дете симпатизира на тима от столичния квартал " Овча купел ".

" Аз съм от град Казанлък, започнах да упражнявах на футбол на седем години. Гледах доста мачове и се записах да упражнявам, тогава имаше над 50 деца, които желаеха да упражняват. Като дребен симпатизирах на Славия и Славия си остана на сърцето ми. Любомите ми футболисти са Чавдар Цветков, Христо Стоичков, Роналдиньо, Роналдо, Ривалдо и Кристиано Роналдо.

На децата бих споделил да изтрият фейсбуци и инстаграми, да са по през целия ден на площадки и игрища, да упражняват, да играят и в никакъв случай да не се отказвал и да опитат да станат новия Христо Стоичков ", сподели някогашният национал в изявление за уеб страницата на Българската професионална футболна лига.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР