Какви са шансовете за кабинет с втория мандат? Според изказвания

...
Какви са шансовете за кабинет с втория мандат? Според изказвания
Коментари Харесай

Какви са шансовете за кабинет с втория мандат?


Какви са възможностите за кабинет с втория мандат? Според изявления на представители на " " и “ ” разликите с предходния съдружен сътрудник се задълбочават.

Те са свързани с връщането на хартиената бюлетина.

“България има потребност от постоянен кабинет ”, още веднъж повтори Илияна Йотова. Тя няма прогноза с кой мандат може да се сформира кабинет.

“ ” имат вяра, че може да има държавно управление на малцинството с втория мандат на “ ”, стана ясно изявление на от Демократична България пред bTV. Тогава може да се търси поддръжка от други политически сили по тематики. Но пък разликите с предходните съдружни сътрудници се задълбочават.

“Разграничителните линии с са прекалено много, тъй като с изключение на войната в Украйна и модернизацията на българската войска, еврото и бюлетината, стартира от ден на ден да се отдалечават от разумността ”, сподели.

От “ ” потвърдиха, че позицията на за връщането на хартиената бюлетина е препъни камък.

В днешния ден от се въздържаха от коментар, само че в неделя пред bTV водачът на партията заподозря, че и “ ” договарят за държавно управление, само че триумф няма.

“Срещат се, приказват си и защо ”, сподели Нинова.

Срокът на кабинет, формиран от всички партии, ще е четири-пет месеца до нови избори, предвижда пък още в петък водачът на.

Тогава той отговори за възможна поддръжка за Политическа партия, в случай че не успее.

“Ако се съгласят на предлагането, което споделих, авансово да се подпише какво има право да прави това държавно управление, ще ги подкрепим, в името на хората ”, сподели Борисов.

Според има потребност от постоянен кабинет, който да създаде бюджета за следващата година.

“Ние не поддържаме политическа мощ, ние поддържаме ограничения с явен небосвод на деяние ”, сподели Петър Чобанов от придвижването.

“ ” са подготвени да сформират държавно управление, в случай че третият мандат отиде при тях. От “ ” пък към този момент обявиха, че в случай че досието пристигна при тях ще стартират диалози първо с по-малките партии.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР