Какви са ходовете за съставяне на правителство и какви са

...
Какви са ходовете за съставяне на правителство и какви са
Коментари Харесай

Валери Найденов: Много хора заявяват, че Има такъв народ е партия на Ахмед Доган

Какви са ходовете за сформиране на държавно управление и какви са дейностите на партиите? Анализът на Валерия Велева и Валери Найденов:

" Бърза се с измененията за Изборния кодекс. Партията на Слави Трифонов би трябвало да излъчи министър председател ", съобщи пред Българска национална телевизия журналистът Валерия Велева.

Велева съобщи, че не счита, че и трите мандата ще се състоят.

" Мълчанието на Трифонов приказва, че партията на Слави, не е партията на Слави. Много хора декларират, че " ИТН " е партия на Ахмед Доган ", счита журналистът Валери Найденов.

Предаването бе прекратено поради живото включване на премиера в оставка Бойко Борисов. Министър-председателят разгласи, че ГЕРБ ще върне мандата.

" Много вярно беше решението на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Ако не бяха върнали мандата, щеше да има един непотребен спор в Народното събрание ", заяви Велева.

" Борисов беше прав и по тази причина, че депутатите се качиха на Мерцедесите, усилиха заплатите си и се погрижиха за своето богатство ", сподели журналистката.

" Поведението на " ИТН " не оставя Борисов да си отиде ", приключи Валерия Велева.

Бел.ред.
Партията на Слави Трифонов - " ИТН " - още от първия ден на новоизбрания парламент за главното си заричане - мажоритарни избори в два тура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР