Какви са европейските и световните тенденции в развитието на инфлационните

...
Какви са европейските и световните тенденции в развитието на инфлационните
Коментари Харесай

Инфлацията - криза и възможност - специализиран мултиплатформен финансов проект на 7 октомври

Какви са европейските и международните трендове в развиването на инфлационните процеси? Кои са главните фактори, движещи инфлацията? Кои са вероятните решения за стопанската система ни в една извънредно динамична и предизвикателна година?

В мултиплатформения финансов план " Инфлацията - рецесия и опция ", който националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR провежда в партньорство с Bloomberg TV Bulgaria , финансови специалисти, анализатори, изпълнителни шефове и представители от висшия мениджмънт на компании в бранша ще разкрият отговорите на тези и още основни за развиването на финансовата система и бизнес промишлеността въпроси.

Специализираното събитие ще се организира на 7 октомври , във Виваком Арт Галерия Оборище 5, София, от 11 часа. Местата за наличие онлайн в залата са лимитирани, а билети за влиятелното събитие могат да бъдат закупени от формалната страница на плана: .

Събитието ще събере елитни участници в лицето на основни представители и потвърдени специалисти от банковия хайлайф в България и района. Ексклузивно, авансово изявление за плана ще даде и индивидът, който планува актуалната инфлация години преди тя да стартира да набира мощ - проф. Чарлз Гудхарт , бележит икономист и почетен професор в Лондонското учебно заведение по стопанска система.

В рамките на мултиплатформения финансов план ще се проведат профилирани визионерски полемики в два панела с присъединяване на изявени специалисти и финансови водачи от България и района.

Те ще очертаят българските, европейските и международните трендове в развиването на инфлационните процеси . Във високо дискусионно равнище ще бъдат разисквани и главните фактори, движещи инфлацията . Ще бъдат показани другите сюжети за излаз от това огромно предизвикателство и оптимални решения за бизнеса .

Участниците в " Инфлацията - рецесия и опция " ще показват своята позиция към стратегическите тематики и ще потърсят дълготрайни отговори.

В кулминационната част от плана, особено за присъстващите в залата, ще се организира и извънредна Q&A сесия с участниците във задълбочените полемики.

По време на нея ще бъдат разисквани най-горещите тематики, а всеки присъстващ ще може персонално да зададе въпросите, от чиито отговори се вълнува, на основни фигури от финансовия и икономическия свят.

Повече информация за главните дискусионни тематики и елитните участници в мултиплатформения финансов план " Инфлацията - рецесия и опция " ще откриете на, от където може да закупите и билети за наличие на място на събитието.

Проектът " Инфлацията - рецесия и опция " се провежда в унисон с задачата на Bulgaria ON AIR и Investor Media Group да дава естрада за експертни отзиви и задълбочени полемики, предоставяйки разнообразни гледни точки по най-важните и настоящи тематики в поддръжка на бизнеса и неговото развиване.

Проектът " Инфлацията - рецесия и опция " се провежда с поддръжката на " Пощенска банка ", " ПроКредит Банк ", " Първа капиталова банка ", " ЕЛАНА Финансов Холдинг ", iuvo , Mastercard , Нетера .

Медийни сътрудници са Bloomberg TV Bulgaria , Dnes.bg , Investor.bg и Money.bg .
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР