Какви са аргументите на левицата в искането за вот на

...
Какви са аргументите на левицата в искането за вот на
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Никой не приема новите модели за реформа в здравеопазването

Какви са причините на левицата в настояването за избор на съмнение поради политиките в бранш " Здравеопазване " и какво се случва във вътрешните каузи на партията - посетител с коментар по тези въпроси в " Панорама " беше Драгомир Стойнев, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия.

Ние предлагаме една цялостна концепция за смяна в бранша, изясни социалистът.
Драгомир Стойнев зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия: Здравният министър Кирил Ананиев ни подмята една оферта от здравноосигурителен да преминем към осигурителен модел - убеждавам ви, че тези модели не се одобряват от никой.
Има бомба със закъснител с фрагментите в опазването на здравето, която ще пристигна с бъдещото им пенсиониране. Здравето не е стока, в последна сметка къде е пациентът, къде са фрагментите, толкоз доста лечебни заведения, има нещо сбъркано, безапелационен е Стойнев.

Относно положението на левицата, той съобщи, че Българска социалистическа партия е един жив организъм, в който постоянно е имало диспути, постоянно е имало разнообразни отзиви и очевидно това е основата на демокрацията.

Вижте целия диалог във видеото!
 Д-р Георги Йорданов: Новият модел за здраве може да закрие 140 общински лечебни заведения Д-р Георги Йорданов: Новият модел за здраве може да закрие 140 общински лечебни заведения
Българска социалистическа партия внася избор на съмнение против кабинета "Борисов " 3 на тематика опазване на здравето. Какви са претекстовете на социалистите и съгласни ли са предложенията на мини...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР