Какви парфюми използват Кейт Мидълтън и Меган Маркъл? Ако някога

...
Какви парфюми използват Кейт Мидълтън и Меган Маркъл? Ако някога
Коментари Харесай

Любимите парфюми на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл - ухаят на чист лукс, а ето колко струват


Какви парфюми употребяват Кейт Мидълтън и Меган Маркъл? Ако в миналото сте се чудили по какъв начин миришат тези две известни дами, в този момент английските медии го разкриха.

Съпругите на английските принцове от години са обект на разнообразни спекулации, че не са в положителни връзки, само че обичат една и съща марка парфюм, та даже и със сходни ароматни нотки.


Какъв парфюм употребява Кейт Мидълтън?
Хората, които са имали достойнството да се срещнат с Кейт Мидълтън, споделят, че херцогинята на Кеймбридж ухае прелестно, с плодови цитрусови нотки и че харесва освежаващи парфюми.

Любимият парфюм, употребен от Кейт Мидълтън, е " Портокалов цвят ", който като се изключи че ухае на портокал, носи и нотки на цвят от мандарина, бели лилии и дървета.


Този парфюм коства към 65 евро, а Кейт обича и ароматизирани свещи от същата марка. Твърди се, че тъкмо такива свещи са употребявали за кралската женитба.

Какъв парфюм употребява Меган Маркъл?
Актрисата Меган Маркъл също харесва свежи, плодови парфюми с цитрусови нотки, само че употребява по-скъпа марка от Кейт.


Съпругата на принц Хари сподели в изявление, че доста харесва парфюм и в случай че не помни да се напарфюми, излизайки от къщата, се връща и го прави.

Меган употребява парфюма Oribe – Cote D'Azur, който носи нотки на лимон, портокал, бергамот и горски плодове. Този парфюм е от 2014 година, само че е много по-скъп от този, който употребява Кейт, а една бутилка коства 143 евро.


Но има няколко други парфюма, които Меган Маркъл обича, а точно Wild Bluebell и Wood Sage & Sea Salt.

Иначе разпоредбите на кралското семейство повеляват никой член да не прави похвали за парфюми.

Превод по непознати медии

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР