Какви аромати предпочитате? Екзотично-нестандартни, или нежни и цветисти? Какъвто и

...
Какви аромати предпочитате? Екзотично-нестандартни, или нежни и цветисти? Какъвто и
Коментари Харесай

Нова козметика съчетава букет от аромати и полезни съставки в перфектна хармония

Какви аромати предпочитате? Екзотично-нестандартни, или нежни и цветисти?

Какъвто и да е усетът ви, сигурно ще се влюбите в някоя от новите шест козметични серии, които REFAN пусна на пазара това лято.

Всяка линия впечатлява сетивата с автентичен дует от ухания, съчетани в съвършена естетика. Можете да се насладите на ободряващия билково-хербален мирис на Eucalyptus&Rosemary,или на медно-сладкото благоухание на Cotton Blossom&Honey, да се докоснете до деликатните нотки на Magnolia&Rose petals и Lemon cream&Milk, а в случай че си падате по опитите и провокациите, тогава изпробвайте Cedar wood&Spices,или Musk&Orange.

Всяка от шестте серии включва четири продукта – шампоан душ-гел, бутер крем за тяло, бутер крем за ръце и парфюмна свещ в железна кутия за романтика и релакс. Комбинацията от дейни съставки в козметичните артикули възвръща водния баланс и внимателно хидратира и омекотява кожата и косата.

Бутер кремовете за ръце и тяло съдържат м асло от ший, което е богато на витамини А, Е, F и мастни киселини. То има подмладяващ резултат, оказва мощно омекотяващо деяние върху груба, суха и лющеща се кожа, прави я гладка и еластична, спомага поддържането на здрави и красиви нокти.

В състава на кремовете е добавено и какаово масло - източник на естествени антиоксиданти, естествен стимулант, който форсира клетъчната обмяна, усъвършенства овлажняването, придава искра и гладкост на кожата. Витамин В3 работи против загубата на вода, има анти-ейдж резултат, изглажда, понижава пигментацията и подтиква еластичността на кожата.

Шампоан душ-гелът е обогатен с масло от маслина - за възстановяване на структурата на кожата и косата и за улеснение на разресването.
Продуктите от шестте нови козметични линии на REFAN са предопределени за ежедневна грижа, като подаряват цялостен комфорт на тялото, зареждат с въодушевление и галят сетивата ден след ден.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР