Каквато и да е играта, Rhod 350 може лесно да

...
Каквато и да е играта, Rhod 350 може лесно да
Коментари Харесай

Genesis Rhod 350: Яж, пий и играй безкрай


Каквато и да е играта, Rhod 350 може елементарно да се приспособява към съответните условия
(снимки и видео: Мария Малцева / TechNews.bg)

Който не е играл в никакъв случай в живота си на каквато и да е цифрова игра, той не знае какво е да огладнееш и ожаднееш по време на гейминг – хем не можеш да се откъснеш от екшъна, хем примираш. Затова прозорливите геймъри сядат пред екрана наложително с нещо за ядене и пийване на разположение. А прозорливите производители им вършат клавиатури, които могат да бъдат засипвани с храна, заливани с питиета и натискани милиони пъти – нерядко с десетки клавиши едновременно – като Rhod 350 RGB.



RGB подсветка

Как да не е значим атрактивният външен тип?! Клавиатурата свети с феноменална RGB подсветка, която има 11 разнообразни режима. Тя ви разрешава да зададете голям брой резултати, като Prismo Effect, Wave или Neon. Потребителският режим пък ви разрешава да персонализирате цвета, скоростта на резултатите и интензивността на светлината на всяка от седемте зони на клавиатурата.

Анти-гостинг

Genesis Rhod 350 RGB е оборудвана с анти-гостинг система за 19 бутона. Благодарение на това няма да имате паники, че някой от клавишите за деяние няма да бъде регистриран.

Персонализация

Каквато и да е играта, клавиатурата Rhod 350 може елементарно да бъде приспособена към съответните условия. Възможността за промяна на клавишите със стрелки и WASD ще ви разреши да имате цялостен надзор над играта по най-удобния метод, а заключването на клавишите на Windows ще отстрани риска от инцидентно минимизиране на играта.

Ергономичност

Това е значимо – Rhod 350 RGB е оборудвана с преносима опора за китката. Сгъваемите крачета ще ви разрешат да изберете верния ъгъл на клавиатурата, а неплъзгащите им повърхности ще подсигуряват, че устройството остава на масата неподвижно даже по време на най-динамичните „ блъскания ”.

Ефективност

Клавиатурата има извънредно спокоен и ефикасен мембранен механизъм, който се характеризира с бързо време за реакция – 8 милисекунди, ниска мощ на задействане – 55 грама и сензитивност от 2,5 мм.

Мултимедия

Управлението на мултимедия от равнището на клавиатурата става извънредно просто и интуитивно. Благодарение на 12 мултимедийни клавиша, с едно допиране можете да променяте песните и силата на звука им, както и да стартирате приложения като имейл или калкулатор.

Наличност и цена

Геймърската клавиатура Rhod 350 RGB се предлага в комерсиалната мрежа у нас от сътрудниците на формалния дистрибутор PolyComp. Моделът може да се купи на налична цена от към 40 лева с Данък добавена стойност и гаранция 2 години.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР