Каква порнография! Каква подигравка с правото и с парламентаризма! Радостин

...
Каква порнография! Каква подигравка с правото и с парламентаризма! Радостин
Коментари Харесай

Колтуклиева: Руди Гела си прави каквото си иска с Киро. Дори е в преговорната група за съдебната реформа

Каква порнография! Каква насмешка с правото и с парламентаризма!
Радостин Василев е включен в групата на “Продължаваме смяната ”- “Демократична България ”, която да договаря с ГЕРБ-СДС за законодателната стратегия на 49-я парламент и за правосъдната промяна.
Радостин Василев няма никаква сериозна адвокатска процедура. С татко си – Петьо Василев, населяват едностаен офис на партерен етаж в Студентския град, уреждали са разногласия на български спортисти с федерации и интернационалните организации, най-ярката им професионална демонстрация е юридическото обслужване на ФК “Арда ” на Фуат Гювен, доближен на Ахмед Доган.
Радостин Василев е печално прочут с неуспеха си като юрист на ФК ЦСКА, позорно изпъден от Александър Томов.
Срещу Радостин Василев бяха подадени сигнали:
– от притежателите на състезателен комплекс “Диана ” в Дианабад и ресторант “101 ” в икономическа полиция, в Софийска градска прокуратура, в Антикорупционната комисия; изпратена е тъжба до Европейската комисия;
– от ИТН-Плевен до Софийска градска прокуратура;
– служебният министър на спорта Весела Лечева даде контракти, подписвани, до момента в който Радостин Василев е министър на спорта, в ГДНП и в КПКОНПИ.
– След приключена финансова ревизия на Министерство на младежта и спорта, Агенцията за държавна финансова ревизия (АДФИ) излезе с формален отчет, в който е посочено, че 6 от общо 9 тествани на случен принцип планове за младежка активност, финансирани по време на министъра на младежта и спорта Радостин Василев, не дават отговор на критериите за държавно финансиране, открити са съществени нарушавания.
– В Министерство на вътрешните работи се прави инспекция на обществените изказвания на Радостин Василев, че “чете полицейското досие, дълго един километър ” на жителя от Плевен Христо Аврамчев.
– В КПКОНПИ се прави инспекция на автомобил “Мерцедес 400 ”, Сухопътни войски 5555 РВ, каран от януари 2022 година от Радостин Василев, до момента в който е министър на спорта. Прехвърлянето на автомобила, оценен на 250 000 лв., за малко време през 3 компании, даването от компания на неговия другар Венцислав Петков, записана с капитал от 10 лв., на компания на татко му Петьо Василев, основават съмнение за източване на Данък добавена стойност.
Е, това не е ли насмешка с договарянията и опит за защита над претендента за клиент на прокуратурата Радостин Василев?! Той си прави каквото си изиска с Кирил Петков, само че за какво му се разрешава да се гаври с парламентаризма?!
От Facebook профила на журналистката Соня Колтуклиева
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР