Каква по-хубава вечеря от чудесна, пържена риба със свежа салата

...
Каква по-хубава вечеря от чудесна, пържена риба със свежа салата
Коментари Харесай

Ето как да изпържим перфектната риба вкъщи

Каква по-хубава вечеря от чудесна, пържена риба със свежа салата в профил, като летния сезон ни предлага толкоз разнородни и пресни разновидности на тези храни? Ако желаете да изпържите сафрид или попчета у дома, спазвайте тези златни правила, с цел да ви се получава постоянно извънредно вкусни и хрупкави риби:
1. Рибата е значимо да е доста добре почистена от вътрешности и хриле, тъй като другояче ще горчи.
 Ето по какъв начин елементарна забрадка за съдове отстранява миризмата от риба от микровълновата Ето по какъв начин елементарна забрадка за съдове отстранява миризмата от риба от микровълновата
Знаете, че миризмите от риба са толкоз неприятни, че даже не желаеме да си го представяме. Те са тежки и дълго време ни преследват. Всъ...
2. Най-добрата примес за пържене е 70 % царевично брашно, 30 % пшенично брашно, сол и черен пипер , смесени в огромна купа, в която ще овалвате рибите.
3. След като сте приготвили сухите съставки и сте почистили рибата, загрейте котлона, а в тигана сложете задоволително олио, едвам покрие  рибата поне  на половина в легнало състояние. 
4. Осолете рибите, овалвайте една по една в брашното, като е доста значимо добре да е изтупате в ръбчето на купата, с цел да падне непотребното брашно.
5. Пържете до златисто всяка страна и не струпвайте много риби в един тиган. 
 Пребори депресията с тези храни и витамини Пребори депресията с тези храни и витамини
Колкото по-възрастен става човек, толкоз по-голям е рискът от меланхолия или обособените му прояви - неприятно въодушевление, потиснатост и така нататък -...
6. Задължително отцеждайте извадените риби върху кухненска хартия, с цел да се обере непотребната лой.
7. Когато вадите рибите, не ги струпвайте една върху друга и не ги покривайте с нищо, тъй като това ще ги задуши и няма да са толкоз хрупкави, а меки.
8. Ако желаете, поднесете с свеж дресинг от 50 мл. оцет, 50 мл. сок от лимон, люто чили, свеж девесил на ситно и щипка черен пипер.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР