Каква пакост може да очаквате от представителите на различните зодии?

...
Каква пакост може да очаквате от представителите на различните зодии?
Коментари Харесай

Пакостливите страни на зодиите

Каква беля може да очаквате от представителите на другите зодии? Добре е да сте готови, с цел да знаете по какъв начин да реагирате в избрани обстановки.

Мъжете Овни спорят, даже когато са уверени, че не са прави. Една от най-лошите им черти е, че подвигат кавги. Жените Овен са в положение да се вършат, че въобще не познават мъжа, с който са изпитали приятност предходната нощ. Те постоянно избухват на тематика ревнивост.

Телците са прекомерно мудни, и даже мързеливи, и най-голямата беля, която могат да създадат, е да забавят осъществяването на значима задача. Жената Телец е съвършена майка, само че постоянно ще замеря мъжа си с чинии.

Мъжете Близнаци са непостоянни и обичат да се гаврят с хората. Те постоянно са подготвени да ви създадат някой гнусен номер. Жената Близнаци е идеална за брачна половинка, само че прекомерно постоянно лъже.

Раците считат, че дамите са основани единствено с цел да им угаждат. Не търпят непознато мнение и елементарно избухват, само че не нанасят удари под кръста. Жената Рак ще плаче непрекъснато, с цел да наподобява слаба и ранима, само че е отмъстителна и си връща за най-малката засегнатост.

 Пакостливите страни на зодиите

Високомерните Лъвове са прекомерно заети със себе си, с цел да помнят както обидите, по този начин и обещанията. Понякога обаче са дребнави и могат да скроят гнусен номер даже на другар. Жената Лъв харесва мъже, които преобладават над нея, а тези, които я обичат, са обречени на най-гадното отношение, което могат да си показват.

Педантичните мъже, родени под знака на Девата, не демонстрират страстите си. Единственото, което могат да причинят на близките, е да ги карат да работят неуморно, защото самите те са работохолици. Жената Дева не е в положение да навреди на никого, даже в случай че са се отнесли доста зле с нея.

Мъжете Везни обичат да трансформират живота в спектакъл, само че когато нещата не вървят по техните проекти, те стават дребнави и зли, склонни са към възмездие. Жените Везни са уверени, че са най-красивите създания на света. Те работят на нервите на половинките си, като непрекъснато си просят похвали.

Скорпионите са злопаметни и самовлюбени, те не понасят мрънкането и възраженията. Отмъстителни са и при отмъщението си употребяват подли способи, с цел да вгорчат живота на жертвата си. Жената-Скорпион елементарно се трансформира в лепка и е мъчно да се отървете от нея, само че не е отмъстителна.

Мъжът-Стрелец е раздразним и изневерява при всяка опция, също така постоянно лъже. Жената-Стрелец е женския вид на Казанова, това е най-лошата й линия.

Козирогът се трансформира в досадник с непрекъснатите си поуки и постоянно се дами по сметка. Дребнав е и злопаметен. Жената-Козирог се усеща прочувствено излъгана, без значение с кой мъж е, а най-лошата й демонстрация е, че обича да командва.

Мъжът-Водолей може да ви изненада неприятно с това, че постоянно нещо не е схванал, и обича да обяснява конфликтните обстановки. Често не помни какво е заречен. Жената Водолей се интересува само от себе си и в случай че мъжът не извършва капризите й, е в положение да съсипе живота му.

Мъжът Риби е с мек темперамент и всяка жена може да го върти на пръста си. Но когато се озлоби, той е подготвен на всевъзможни подлости. Жената Риби живее в фиктивен свят, не е отмъстителна, само че в никакъв случай не не помни кой й е предизвикал зло и при опция си го връща.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР