Каква година ни очаква?Какво ни вещаят звездите и кои зодии

...
Каква година ни очаква?Какво ни вещаят звездите и кои зодии
Коментари Харесай

Прогноза за 2023 година на астролога Мария Василева

Каква година ни чака?

Какво ни вещаят звездите и кои зодии могат да си отдъхнат през идната година?

В първите 6 месеца Юпитер ще бъде в овен. “Това е значимо за огнените хора. Те ще имат нови благоприятни условия. Останалите би трябвало да се учим от овена - да се учим да бъдем водачи, да отстояваме себе си ”, изясни астрологът Мария Василева пред.

След месец май Юпитер влиза в телец. Той ще остане там до края на годината. “Това е късмет за всички земни хора. Там той ще се срещне с прехода си с Уран. Ще се случват грандиозни промени в сферите, в които телецът работи - пари, финанси. Юпитер ще се опита да ни приземи, само че срещата му с уран може да да измести доста досегашните му полезности ”, добавя тя.

До месец март 2023 година Сатурн ще остане във водолей. След това се реалокира в риби. “Това е знак, който визира религията. Когато Сатурн се реалокира в риби, ще смъкна розовите очила на всички ”, безапелационна е астроложката.

Месец март ще бъде забавен и поради Плутон, споделя още астроложката. “За пръв път Плутон ще надникне във водолея. това е комплицирана сила, доста дълбока и трансформираща. Скорпион, лъв телец и водоле би трябвало д помислят с какво могат да се разделят. Плутон изисква трайна промяна ”, добавя Василева.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР