Каква форма е лицето ви и коя е най-подходящата прическа

...
Каква форма е лицето ви и коя е най-подходящата прическа
Коментари Харесай

Прическа според формата на лицето - коя е най-подходящата за вас?

Каква форма е лицето ви и коя е най-подходящата прическа за вас? Научете повече за типовете форма на разположение и подобаващите прически съгласно формата на лицето ви.
Време е за смяна, за ново начало! Идеалният интервал за смяна на прическата. Освен съгласно желанията си, можете да изберете идеалната прическа съгласно формата на лицето си. Тя ще акцентира най-красивите ви черти и ще тушира минусите. Вижте коя е идеалната прическа съгласно формата на лицето.
 форма на лицето, прическа съгласно формата на лицето
1. Овални лица
При овалните лица скулите, веждите и челюстта са в една линия. Лицето е леко издължено. Ако контурите към веждите, скулите и челюстта са по-силно изразени, то лицето припомня малко повече на правоъгълник. Двете форми обаче са доста близки. Овалното лице се счита за лицето, на което отива съвсем всяка прическа.

 звезди с овални лица

Сред звездите с овални или правоъгълни лица, напълно близка до овалната форма, са Джулиан Мур, Кейт Мидълтън и Джесика Алба

Прически за овални лица
Карето с дължина до линията на челюстта е превъзходен избор за прическа за овално лице, тъй като го прави по-изразително. Правата коса с лек размер в долната част или обилните ретро букли също са превъзходен вид за тази форма на лицето.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР