Каква е връзката между удоволствие и здраве? Защо във фантазиите

...
Каква е връзката между удоволствие и здраве? Защо във фантазиите
Коментари Харесай

Неприличните ни фантазии: Колко неприлични са всъщност?

Каква е връзката сред наслаждение и здраве? Защо във фантазиите си не сме от най-приличните? Защо дамите имат потребност от играчки за възрастни и по какъв начин да преодолеете разстройването си при първото си посещаване в секс шоп?

Ако търсите отговорите на такива въпроси, ето в резюме по какъв начин стоят нещата:

Не единствено брачният партньор

Колега от работното място, Бенедикт Къмбърбач или оня момък от залата за фитнес – от време на време във фантазиите на дамите се завъртат сценки с присъединяване на мъже, които са надалеч от мъжа, с който разделят житейските неволи. За мъжете важи същото, само че с една значима разлика – в техните мечти участват доста повече дами, а и доста по-често изпадат в мечтания. Дали такива мечти са знак, че сме поели по хлъзгавия път на изневярата? Трябва ли да се противопоставяме на неприличните картини, които изникват във въображението ни?

Изневярата е нарушение на границите, които съществуват във всяка връзка. Но да се слагат граници на това, което не се случва в действителността, е невероятно. Затова и опитите да се отървем от фантазиите си крият доста проблеми.

Най-общо казано, да се счита фантазирането за невярност е еднакво на слагането на ограничавания върху сексуалността на различен човек. От една страна това води до заклеймяване на сходни проявления, само че от друга, прави непознатите мечти по-привлекателни, както и всичко, което попада в „ описите със забрани “.



Груб партньор/ка/

Съществуват голям брой проучвания, резултатите от които сочат, че съвсем 62% от дамите и 78% от мъжете си фантазират за полово прекарване с детайли на принуждение. Добрата вест е, че протичащото се във въображението ни е подвластно на контрола ни. Това, че си фантазираме някакви неща, не значи, че желаем действително да ни се случат.

Властта и силата са притегателни за всеки. Затова и такива претекстове е обикновено да се зараждат във фантазиите ни. В света на фантазиите си можем да получим тези чувства, които в действителния живот биха ни подложили на прекомерно огромен риск.

Един елементарен образец: Замисля ли сте се, за какво някои дами си падат по това, да гледат порно, в което се разиграва сюжет с обезчестяване? Защото в ръката си държат отдалеченото от тв приемника, а това им дава сигурността, че всичко е наред и могат във всеки един миг да изключат уреда; с тях нищо сходно няма да се е случило.



Трети? Не, не е допълнително

За мъжете това е постоянна фикция, само че не си мислите, че от време на време и дамите не си мечтаят за тройка. Това обаче е полово прекарване, което не пасва на всички, да не приказваме, че прочувствено и психически „ тройката “ пасва на малко на брой. Чисто механически реализацията му е комплицирано нещо, в случай че държим всеки от участниците да остане удовлетворен, без жената/жените да получат някакви контузии. В това се състои една от значимите разлики сред фантазията за „ тройка “ и действителното ѝ осъществяване.

Важен е не толкоз полът на „ спомагателният, третият “ сътрудник, колкото упованията на двамата „ съществени “ участници. Дали се търси повече деликатност за дамата? Или вниманието е акцентът? А може би мощ? Или просто е някаква нужда от спомагателна стимулация? В последна сметка, обаче, прибавянето на трети човек няма да докара до реализиране на търсения резултат. Налице е обаче опция – да поговорим с колегата си и да измислим по какъв начин да си допълним нужните „ подправки “ в половата двойка. След това би било добре дружно да посетите секс шоп и да си изберете дружно. А също така, взаимно ще си оказвате поддръжка, в случай че визитата в такива магазини не е нещо традиционно за вас и е мотив за разстройване.



Фантазиите ни в полов проект, даже когато не са от най-приличните, са нещо, което в последна сметка ни прави човешки същества. Те са извънредно положително „ гориво “ за либидото ни. Нужно е единствено да внимаваме те да не се трансформират в натрапчиви и да се въртят из главите ни без нашия надзор. Ако не ни пречат да се любуваме на актуалните си прекарвания, значи всичко е наред…
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР