Каква е версията на главния герой за екшъна в столичното

...
Каква е версията на главния герой за екшъна в столичното
Коментари Харесай

Бивш кмет, арестуван без маска в метрото: Няма такова нещо като коронавирус!

 Каква е версията на основния воин за екшъна в столичното метро, при който служители на реда зрелищно закопчаха пасажер, отказал да си постави маска? Инцидентът доби известност, поради клип в обществените мрежи. На него се вижда се по какъв начин трима униформени поставят белезници на мъж без маска и го извеждат от перона. Арестуваният се оказа някогашният зам.-кмет на Пловдив Александър Долев, който даже в миналото за  известно време беше и изпълняващ длъжността кмет. До задържането му се стига, поради отвод да постави маска и надменно отношение към чиновниците на реда.

" Не нося маска ", съобщи господин Долев в отговор на въпрос дали ще покрие носа и устата си, каквото е условието на фона на пандемията от COVID-19. Той беше безапелационен, че не се е държал надменно с служителите на реда, а е изискал от тях да се легитимират – със служебна карта или полицейска значка.

Полицията задържа мъж в столичното метро, бил без маска

" Няма такова нещо като ковид. Това е една безспорна небивалица, по този начин наречената " пландемия ". Коронавирус няма. Хората си умират от старите болести – диабет, инфаркт, високо кръвно,  но не и от ковид ", безапелационен е господин Долев.

След случая, при който беше арестуван поради неносене на маска, той, дружно с юрист и още двама очевидци, той направил демонстративна обиколка на няколко метро станции – още веднъж, без да покрива лицето си.

" Не съм бил на доктор от 2007 година и не пия никакви медикаменти, нито отивам на доктор ",заяви Долев. По думите му в случай че се разболее от ковид той ще се лекува с джинджифил и други естествени лекове и билки.

" Маската не защищава от никакви вируси ", безапелационен е той.

По думите му заповедта на здравния министър, с която носенето на маска е наложително, е оскъдна, тъй като не е оповестена в Държавен вестник. " Тя е нормативен документ, а не е оповестена там, което е нарушаване на Административно-процесуалния кодекс ", показва Долев.

Той съобщи, че хората се удивляват на смелостта му да не носи маски и да не се опасява от маските. Самият той, подписа онлайн в ефира на " Здравей, България " на лист -  декларация за отвод от хоспитализация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР