Каква е тайната, която прави майсторите на кафе от Италия

...
Каква е тайната, която прави майсторите на кафе от Италия
Коментари Харесай

Каква е тайната на перфектното кафе

Каква е тайната, която прави майсторите на кафе от Италия номер 1 в света, а марките, които те създават – пример за съвършенство? Многото работа.

KIMBO да вземем за пример създава в своята процедура 100 предписания за изпичане на кафе, селектирано от производството на 50 страни. Именно по този метод този бранд се утвърждава като водещ в най-претенциозните страни Италия и Франция, което е видно от статистиките. А оттова – по цялата планета, която се учи на жанр и усет от тях.

Мисията на KIMBO e да популяризира италианската кафе-култура по света, да доставя националния и интернационалните пазари с първокачествен артикул, въодушевен от неаполитанските обичаи, напълно създаден в Италия благодарение на най-хубавите технологии и при вземане предвид с човешкия капитал и околната среда.

За да се стигне до крайния резултат – съвършено кафе, майсторът трява да има 3 наложителни гения:

1. Селектирането на зелени кафени зърна - Подборът на най-висококачественото зелено кафе се прави от родствената ни компания InterKom, водач в закупуването в Италия и Европа, както и от личните ни компании в Бразилия и Виетнам. Intercom е водач на италианския пазар и един от най-големите търговци на кафе в международен мащаб.

2. Блендирането - Способността ни смесваме разнообразни произходи от 50 разнообразни страни по света. Собствените ни над 100 предписания.

3. Изпичането - Умението ни да дадем нанашето кафе присъщия жанр на неаполитанската традиция, към момента жива в нашата фабрика в Неапол.

Оттам – нататък качеството се подсигурява от непрестанен надзор на място, в това число там, където става контактът сред кафето и хората, които го пробват. Специални посланици на KIMBO подсигуряват запазването недокоснат на духа и усета на съвършеното кафе, с цел да бъде усетено от всеки. Не е инцидентно, че и най-селективните заведения в София са в листата на паметната италианска марка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР