Както знаете утре излиза Обновление 2.0 за Cyberpunk 2077. CD

...
Както знаете утре излиза Обновление 2.0 за Cyberpunk 2077. CD
Коментари Харесай

CDPR с важен съвет относно голямото обновление за Cyberpunk 2077

Както знаете на следващия ден излиза Обновление 2.0 за Cyberpunk 2077. CD Projekt RED описаха актуализацията, като нещо, което ще достави на геймърите играта, която са очаквали преди излизането ѝ – нещо, което несъмнено не се случи. Но CDPR са подготвени да създадат Cyberpunk „ популярен още веднъж “ и всички се надяват точно на това. Дано.

Тези дни от полското студио разгласиха значима информация, обвързвана с Update 2.0, която евентуално няма да се хареса на мнозина.

Както знаете, огромното обновяване ще внесе голям брой геймплей промени, като по този начин дълго чаканите стрелби от транспортните средства, цялостна преправка на полицейска и някои други системи, смяна в UI и UX прекарването. Освен това се внасят голям брой ремонти на докладвани проблеми и пренаписване на една немалка част от кодовата база на Cyberpunk 2077. В тази връзка би било добре преди инсталирането на обновлението да изоставите съществуващата ви непокътната игра и да започнете напълно нова игра.

„ Макар че ще може да продължите играта с сегашния ви персонаж в съществуващата игра, която сте запазили, ние ви предлагаме да стартирате нова игра с налагането на обновяване 2.0. Поради множеството осъществени промени, започвайки отначало ще усъвършенства цялостното ви прекарване “, написаха CD Projekt RED в профила на студиото в „ Х “. Както знаете, обновлението, което излиза на следващия ден има за цел освен да направи Cyberpunk 2077 играта, която трябваше да е още с излизането си на пазара, само че и приготвя базисната игра за Phantom Liberty, първото независимо допълнение за Cyberpunk 2077.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР