Както знаете тази година няма да има редовно издание на

...
Както знаете тази година няма да има редовно издание на
Коментари Харесай

E3 ще се завърне във физически формат през 2023

Както знаете тази година няма да има постоянно издание на Е3, само че вместо него ще се организира към този момент станалото постоянно издание на Summer Game Fest. Експото беше основано през 2020 за да размени Е3 заради световната пандемична обстановка и невъзможността му да се организира. Тази седмица обаче има радостна вест за всички, които си харесват Е3.

Асоциацията за развлекателен програмен продукт ESA заяви, че Е3 ще се завърне в своя физически, както и в цифров формат през идната година. Това беше обявено от изпълнителния шеф на ESA Стан Пиер-Луис в изявление за „Уошингтън поуст“.

„Развълнувани сме за завръщането през 2023, както в цифров, по този начин и като присъствено събитие. Макар и ние да харесваме тези цифрови събития, и въпреки те да доближават до хората и оказват помощ за реализиране на тази глобалност на събитието, ние знаем също тъй че има голямо предпочитание измежду хората да се събират дружно. Да могат да се свързват един с различен, да се виждат и да беседват за това какво прави видеоигрите толкоз велика медия“, споделя Пиер-Луис.

PlayStation Lifestyle разясняват, че желанието на ESA да организира присъствен Е3 идната година звучи отлично на хартия, само че на процедура може да има съществени спънки за реализирането му. Nintendo привикнаха с цифровия Direct, Sony организират State of Play в напълно цифров формат по няколко пъти в годината, Microsoft също привикнаха с тази форма на показване и наподобява мъчно да се повярва, че сходни и други компании ще изоставят елементарно цифровите презентации и ще се върнат към харченето на пари и запаси, с цел да летят до Лос Анджелис. Но Пиер-Луис остава оптимист.

„Смятам, че има място за присъствено шоу. Мисля, че е значимо да доближаваме до хората по цифров метод. Убеден съм, че комбинирайки двете форми се основава един сериозно значим детайл на това, което може да обезпечи Е3“, добавя той. Междувременно, по-рано този месец станаха ясни и участниците на Summer Game Fest, а листата с тях може да видите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР