"Както знаете, нашата ковид система е най-добрата и сички по

...
"Както знаете, нашата ковид система е най-добрата и сички по
Коментари Харесай

Как щеше да ме умори българският К19 модел: Изповед на болен - slava.bg

"Както знаете, нашата коронавирус система е най-хубавата и сички по света ни зафалят и се чудят по какъв начин се оправяме. Днес ще ви опиша по какъв начин (евентуално) се оцелява в нея. От първо лице.

Един прекрасен ден просто ви оповестяват, че на работното си място сте имал контакт с потвърдено заразен/болен. По Божията воля не влизате в графта "контактен " с 10-дневна карактика. А е по Божията, тъй като разпоредбите за това карантиниране са толкоз разтегнати (поне 15 мин. контакт, на под 2 метра, без маски и т.н.), че на практика си е лотария дали РЗИ ще те пишат "контактен ".

Но колкото и ненормално или аморално да звучи това, това да не сте карактиниран като контактен, да ходите напред-назад да ръсите вирус, в случай че сте неморален, е доста добре за вас.

Защото когато ви се появят признаците на коронавирус към момента ще бъдете позволен от системата да се тествате. А пробата, повярвайте ми, е доста значим, тъй като и без друго е измежду дребното принадлежности, с които ще разполагате с цел да могат лекарите да ви назначават лекуване.

Веднъж положили позитивен коронавирус тест вие към този момент сте навън от системата. Ама по какъв начин по този начин? Ами по този начин.

Това, което вие получавате е "преглед " по телефона от персоналния си доктор, рецепта с медикаменти, които някой различен би трябвало да ви купи, в случай че фармацевтите се съгласят да провиснал антибиотик на юнашко доверие и 14-дневна възбрана за овакантяване на адреса си. С това...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР