Както знаете, еликсирът на младостта“ все още не е създаден,

...
Както знаете, еликсирът на младостта“ все още не е създаден,
Коментари Харесай

95-годишен кардиолог разкри основните тайни на дълголетието

Както знаете, „ еликсирът на младостта “ към момента не е основан, тъй че процесът на стареене е неминуем, само че благодарение на избрани привички той може да бъде „ занимателен “. Японският кардиолог Реизо показа главните секрети на дълголетието.

95-годишният мъж се усеща жизнен и деятелен и продължава да води деен метод на живот. Според внучката му дядо й има няколко секрети, които му оказват помощ да поддържа здравето си оповестява CNBC.

На първо място, с цел да се усили продължителността на живота, Реизо препоръчва да се вършат утринни разходки, за предпочитане най-малко 7 хиляди стъпки. Индивидуалната гимнастика също е значима, по-специално набор от силови извършения, които оказват помощ да се поддържа тялото в добра форма.

Друга загадка е връзката в обществените мрежи. Многобройни изследвания са потвърдили, че изолацията измежду по-възрастните може да докара до високи равнища на самотност. Затова е значимо да поддържате връзка с хората в световната общественост.

В допълнение, кардиолог от Япония написа собствен личен блог и се пробва да отдели най-малко няколко минути всеки ден, с цел да напише своите мисли, хрумвания и прекарвания. Той към този момент е разгласил повече от хиляда записи в своя блог.

Той също по този начин предлага да сте изобретателни, изключително да рисувате, и да намирате време за нови занимания. Също толкоз значими са качественият сън и здравословното хранене, включващо месо, многообразие от зеленчуци, плодове и сирена.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР