Както знаете, един от най-популярните турски сериали в българския ефир

...
Както знаете, един от най-популярните турски сериали в българския ефир
Коментари Харесай

Шевал Сам от "Опасно изкушение" пред bTV: Има истории от истинския живот, които са трудни за вярване

Както знаете, един от най-популярните турски сериали в българския ефир сега – " Опасно прелъщение ", стана част от програмата на bTV Story още в деня на неговия старт - 11 декември.

Дни преди огромния край на сериала основната героиня даде особено изявление за bTV и bTV Story. Шевал Сам, позната като съдбовната Ендер Челеби - ще посети София и като певица.

Петя Дикова и операторът Константин Димитров се срещнаха със звездата в Истанбул.

Да, познаваме я като актриса, само че тя е и превъзходна певица, която знае по какъв начин да накара публиката да се забавлява. Шевал Сам извършва авторска музика, както и международни шлагери. Българската аудитория ще може да я види онлайн на 23-и декември в НДК.

Шавал Сам

Тя идва в България като певица за концерт в НДК

„ Турската аудитория ме харесва, тук съм известна както с наши локални песни, по този начин и със международни шлагери. У нас всички гледат " Опасно прелъщение " и знаят песните ми. И по тази причина ми е забавно по какъв начин ще ме схване българската аудитория - дали ще хареса представянето ми “, споделя Шевал Сам.

„ Популярността на турските сериали по света и изключително в България е огромна изненада. В началото не си представяхме, че ще имаме чак подобен огромен триумф. Преди шест години направихме сериал с доста драма, само че след това започнахме да се забавляваме с тази драма - към трети сезон и продължихме с от време на време много неуместни и комедийни сюжети. На моменти звучат даже наивно, само че са занимателни “, споделя още тя.

Зрителите му ще могат да проследят и развръзката на „ Опасно прелъщение “

„ Понякога в живота се случват глупави или наивни неща – които са по-интересни от всеки сюжет на сериал. Животът сервира доста изненади, и от време на време се случва да чуете всякакви истории от същинския живот, които са сложни за поверие и човек си споделя: " Нееее, неее, невероятно е, не би могло да е истина. " А то е правилно “, разяснява актрисата.

„ Да играя Ендер имаше лековит резултат – излекувах неприятните си качества “, споделя още тя.

Единствено феновете на новия фамилен канал bTV Story ще имат опция да проследят дълго чаканата развръзка на “Oпасно прелъщение ”, а финалните епизоди на шестия финален сезон ще се излъчват без спиране 7 дни седмично от 21:30 чaса.

Големият край е на 23-и декември по bTV Story, когато е и концертът на Шевал Сам в НДК„ а цялото изявление с актрисата и певица може да гледате в предаването " Тази неделя ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР