Както здравният министър, така и ние искаме да опазим живота

...
Както здравният министър, така и ние искаме да опазим живота
Коментари Харесай

Ресторантьор: Хотелиерите се разбраха подмолно с министъра, искаме оставката на Ангелов

Както здравният министър, по този начин и ние желаеме да опазим живота на хората. Който не се усеща сигурен в тази зимна конюнктура, да не идва, само че митинг ще има. Това съобщи ръководителят на Българската асоциация на заведенията (БАЗ) Лъчезар Захариев в студиото на "България заран ".

"Оставката на здравния министър е едно от настояванията ни, само че главното е да стартираме да работим. Хотелиерите споделяха, че ни поддържат, а през вчерашния ден тайно отидоха при министъра ", уточни той пред Bulgaria on air.

"Те не можаха да ни убедят по какъв начин от едната страна в хотелите може да се работи, а от другата - не и там е рисково. Нито здравният министър, нито останалите лекари съумяха да ни отговорят на този въпрос ", акцентира Захариев.

И попита за какво, в случай че идва най-опасният вариант, на 1 февруари разхлабват всичко: "Защо не пуснахме заведенията, а всичко останало да е затворено? "

"Никой не може да ме убеди, че в една нехранителна верига, където пипат всичко, е по-безопасно от заведенията, където има 2 метра разстояние ", безапелационен беше Лъчезар Захариев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР